Klant moet wat meer weten voordat de aankoop-LED-displays is

Klant moet wat meer weten voordat de aankoop-LED-displays is

Hier zijn enkele grote verschillen tussen LED-tekens en wat u doneert ' Ik weet het kan uiteindelijk je pijn doen ... in de portemonnee. Als u DOND 009 | T Weet wat u moet bekijken, u zult waarschijnlijk niet blij zijn met uw LED-display, misschien niet in het begin, maar u zult ongelukkig eindigen.

 

Het doel van deze pagina is om u de tools te geven om een ​​goed opgeleid besluit te doen met betrekking tot het kopen van een kleur LED-teken of LED-display of een monochroom LED-teken of LED-display.

LED lamp

 

Wat is een LED?   DIP346 LED-lamp? SMD LED-lamp?

LED staat voor lichtemitterende diode. Oké, dat is nog steeds niet ' t Beantwoord de vraag, wat is een LED?

 

Kortom, een LED is een kleine gloeilamp. Het is echter anders dan gloeilampen in een paar belangrijke gebieden:

 

* Ze hebben geen filament

 

* Ze zijn efficiënter

 

* Ze hebben een langere levensduur

 

Voor degenen die Don ' t weet, het filament in een gloeilamp is waar het licht wordt geproduceerd. Het filament wordt verwarmd met elektriciteit en het resultaat is licht; soort van. Het zou nauwkeuriger zijn om te zeggen ' Het resultaat is licht en warmte '​Waarom is dat belangrijk? Omdat het doel van een gloeilamp is om licht te produceren, wat betekent dat de energie / elektriciteit die wordt gebruikt om warmte te produceren, wordt verspild! Heb je ooit een gloeilamp aangeraakt die een tijdje klaar was? Het duurde elektriciteit om de gloeilamp heet te maken. Wanneer uw gloeilamp een filament gebruikt, is er geen manier om de verspilde warmte / elektriciteit.

 

LED's gebruiken geen filamenten. Daarom zijn ze efficiënter, bijna alle elektriciteit wordt gebruikt voor het maken van licht, niet warm! Met andere woorden, het is niet ' t kosten een arm en een been om een ​​LED-teken uit te voeren omdat de LED's zo efficiënt zijn. De oude variabele berichtenborden die gloeilampen gebruikten renden massale elektrische rekeningen van $ 500 per maand of meer op. Met de komst van de LED in tekens daalden die elektrische rekeningen tot $ 50 of minder per maand.

 

De LED's die in de meeste LED-tekens worden gebruikt, worden beoordeeld om ongeveer 100.000 uur (ongeveer 11 jaar) mee te nemen. Dat is een lange tijd.

 

In de oude dagen van variabele berichtenborden (die de lampjes van gloeilampen niet gebruikten) was het gebruik van het bord erg duur omdat je een servicecontract moest hebben om de bollen elke maand te laten veranderen. Dat alleen zou je $ 200 of meer per maand kunnen kosten. Gelukkig maakt het lange leven van LED-tekens die dure service een ding van het verleden.

SMD-lamp

 

LED-teken Basics

 

Nu u weet wat een LED is, zijn er 3-industriële termen voor LED-tekens die u moet begrijpen.

 

*Pixel

 

* Toonhoogte

 

*Matrix

 

De afzonderlijke LED's zijn gegroepeerd in wat bekend staat als een ' pixel '​Het aantal LED's in elke pixel varieert. Er kan één LED zijn of er kunnen 25 LED's in één pixel zijn.

 

De belangrijkste factor die het aantal LED's in een pixel bepaalt, is de ' Pitch ' van de pixels in het LED-teken. Het veld is de afstand van het midden van één pixel naar het midden van de volgende pixel. De toonhoogte bepaalt hoe scherp het beeld zal zijn.

 

Als er 2 LED-tekens naast elkaar zitten en elk dezelfde hoogte en breedte is, maar ze hebben verschillende plaatsen, het LED-bord met de kleinere, strakkere toonhoogte, heeft meer pixels en dus een betere resolutie.

 

Het juiste standpunt selecteren Wanneer u een LED-teken koopt, kan u geld besparen en u de juiste resolutie voor uw specifieke toepassing oplevert, dus zorg ervoor dat u het gedeelte leest over het kiezen van het LED-teken van de juiste maat.

 

De derde termijn is ' matrix '​De matrix bestaat uit het aantal pixelhoogte en het aantal pixels wijd van een LED-bord is. De matrix is ​​wat de fysieke grootte van het bord bepaalt. Als een LED-bord 24 pixels lang en 96 pixels breed is, is de matrix 24x96.

Licht

 

Met monochrome LED-tekens en met een binnen-led-teken bepaalt de matrix hoeveel de tekst u op het bord kunt zetten, evenals hoeveel tekens op elke regel passen. Met programmeerbare kleur LED-tekens bepaalt de matrix hoeveel de totale ruimte u heeft. Een snel woord van de voorzichtigheid, met de juiste hoogte tot breedte-ratio is van cruciaal belang in kleur LED-tekens, u moet altijd een LED-tekenprofessional raadplegen voor hulp die de beste matrix voor kleur LED-teken bepalen.

Klant moet wat meer weten voordat de aankoop-LED-displays is

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us