De klant moet wat meer weten voordat hij LED-displays koopt

De klant moet wat meer weten voordat hij LED-displays koopt

Hier zijn enkele belangrijke verschillen tussen LED-borden en wat je niet weet, kan je pijn doen ... in de portemonnee. Als u niet weet waar u op moet letten, zult u waarschijnlijk niet blij zijn met uw LED-display, misschien niet in het begin, maar u zult ongelukkig worden.

 

Het doel van deze pagina is om u de tools te geven om een ​​weloverwogen beslissing te nemen met betrekking tot de aankoop van een LED-kleurenteken of LED-display of een monochroom LED-bord of LED-display.

LED lamp

 

Wat is een LED?

 

LED staat voor Light Emitting Diode. Oké, dat geeft nog steeds geen antwoord op de vraag, wat is een LED?

 

Kortom, een LED is een kleine gloeilamp. Het verschilt echter op een aantal belangrijke gebieden van gloeilampen:

 

* Ze hebben geen gloeidraad

 

* Ze zijn efficiënter

 

* Ze hebben een langere levensduur

 

Voor degenen die niet weten, is de gloeidraad in een gloeilamp waar het licht wordt geproduceerd. De gloeidraad wordt verwarmd met elektriciteit en het resultaat is licht; soort van. Het zou juister zijn om te zeggen: 'Het resultaat is licht en warmte'. Waarom is dat zo belangrijk? Omdat het doel van een gloeilamp is om licht te produceren, wat betekent dat de energie / elektriciteit die wordt gebruikt om warmte te produceren verspild wordt! Heb je ooit een gloeilamp aangeraakt die al een tijdje aan was? Er was elektriciteit voor nodig om de gloeilamp heet te maken. Wanneer uw gloeilamp een gloeidraad gebruikt, kan de verspilde warmte / elektriciteit niet worden omzeild.

 

LED's gebruiken geen gloeidraden. Daarom zijn ze efficiënter, bijna alle elektriciteit wordt gebruikt om licht te maken, geen warmte! Met andere woorden, het kost geen arm en een been om een ​​LED-bord te laten lopen, omdat de LED's zo efficiënt zijn. De oude variabele berichttekens die gloeilampen gebruikten liepen enorme elektrische rekeningen op van $ 500 per maand OF MEER. Met de komst van de LED in borden daalden die elektrische rekeningen tot $ 50 of minder per maand.

 

De LED's die in de meeste LED-borden worden gebruikt, gaan naar schatting ongeveer 100.000 uur mee (ongeveer 11 jaar). Dat is een lange tijd.

 

In de oude dagen van variabele berichttekens (waarbij gloeilampen werden gebruikt, geen LED's) was het bedienen van het bord erg duur omdat je een servicecontract moest hebben om de lampen elke maand te vervangen. Dat alleen al kan je $ 200 of meer per maand kosten. Gelukkig maakt de lange levensduur van LED-borden deze dure servicecontracten verleden tijd.

SMD-lamp

 

LED Sign Basics

 

Nu je weet wat een LED is, zijn er 3 industrietermen voor LED-borden die je moet begrijpen.

 

*Pixel

 

* Pitch

 

*Matrix

 

De afzonderlijke LED's zijn gegroepeerd in een zogenaamde 'pixel'. Het aantal LED's in elke pixel varieert. Er kan één LED zijn of er kunnen 25 LED's in één pixel zijn.

 

De belangrijkste factor die het aantal LED's in een pixel bepaalt, is de 'toonhoogte' van de pixels in het LED-teken. De toonhoogte is de afstand van het midden van de ene pixel tot het midden van de volgende pixel. De toonhoogte bepaalt hoe scherp het beeld zal zijn.

 

Als er 2 LED-borden naast elkaar zitten en elk dezelfde hoogte en breedte heeft, maar ze hebben verschillende toonhoogtes, zal het LED-teken met de kleinere, strakkere toonhoogte meer pixels hebben en dus een betere resolutie.

 

Door de juiste toonhoogte te selecteren wanneer u een LED-bord koopt, kunt u geld besparen en krijgt u de juiste resolutie voor uw specifieke toepassing, dus lees het gedeelte over het kiezen van het juiste LED-bord.

 

De derde term is 'matrix'. De matrix bestaat uit het aantal pixels hoog en het aantal pixels breed van een LED-teken is. De matrix bepaalt de fysieke grootte van het teken. Als een LED-teken 24 pixels lang en 96 pixels breed is, is de matrix 24x96.

Licht

 

Met monochrome led-borden en met een indoor led-bord bepaalt de matrix hoeveel regels tekst u op het bord kunt plaatsen en hoeveel tekens op elke regel passen. Met programmeerbare LED-kleurentekens bepaalt de matrix hoeveel totale ruimte u heeft. Een kort woord van waarschuwing, met de juiste hoogte / breedteverhouding is KRITIEK in LED-kleurentekens, u moet altijd een LED-tekenprofessional raadplegen voor hulp bij het bepalen van de beste matrix voor LED-kleurentekens.

De klant moet wat meer weten voordat hij LED-displays koopt

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us