Slim product

Slim product

Slim product   Korte introductie

Het slimme product van Silu verwijst naar elk soort apparaat, instrument of machine met computerverwerkingscapaciteit. Een volledig functioneel intelligent apparaat moet een gevoelige en nauwkeurige waarnemingsfunctie, een correct denk- en beoordelingsfunctie en een effectieve uitvoeringsfunctie hebben.

* Laptopproduct *

Slimme laptop voor Chromebook

* Tabletproduct *

Tabletproduct

Diverse slimme producten   voor optie

Slimme producten of intelligente apparatuur is een soort sterk geautomatiseerde mechatronische apparatuur. Vanwege zijn complexe structuur speelt het een zeer belangrijke rol in het systeem, dus het stelt hoge eisen aan de betrouwbaarheid van intelligente apparatuur. De betrouwbaarheidsindex van elektronische producten wordt bepaald door de betrouwbaarheid van componenten, technisch ontwerp, technologisch niveau en technisch beheer. Om de betrouwbaarheid van producten te verbeteren, is het noodzakelijk om de faalwet van producten onder de knie te krijgen. Alleen als we een volledig begrip hebben van de faalwet van producten, kunnen we effectieve maatregelen nemen om de betrouwbaarheid van computerproducten te verbeteren.

De typische toepassingen van Slim product

Op dit moment is slim onderwijs, slim entertainment of zelfs smart home net in opkomst, en de kern van het Internet of Things 1.0-tijdperk zal " technologie "​Wat de meeste traditionele fabrikanten missen, is de ontwikkelingskracht van het combineren van hardware en software. Daarom willen we in dit stadium het publiek helpen   leg een goede basis met een reeks efficiënte en snelle oplossingen. Na de oprichting van het slimme huis wordt in eerste instantie de markt gelegd, de kern van het Internet of Things 2.0-tijdperk wordt verplaatst naar " dienst "​

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Slim product en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us