Transparant LED-display

Transparant LED-display

Transparant LED-display Korte introductie

Silu`s transparant   LED-display-serie is een soort aangepast LED-scherm en gemaakt van geavanceerd CNC-spuitgegoten aluminium materiaal, hoge transparantie, slanke en lichtgewicht glazen LED-panelen voor binnen- of buitenverhuur en vaste installatiemarkten.

Onze serie transparante LED-displays   biedt gebruiksmogelijkheden voor binnen en buiten en kan worden geleverd als plat (glazen LED-display), gebogen of cilindrisch transparant LED-scherm videowalls.

* LED Transparant   scherm & glazen LED-display *

Transparant LED-display Glas LED-scherm

* Transparant LED-schermwand & glazen LED videowall *

Transparant LED-scherm Wandglas LED-videomuur

Transparant LED-display voor binnen en buiten   voor keuze

Of u nu een   op maat wilt maken transparant LED-display of wil je een geweldige   transparant LED-posterscherm, houd rekening met de kijkafstand van verschillende projecten om de best geschikte pixelafstand te kiezen en monteer de standaardmodule tot een grote transparante LED-schermwand.

De typische toepassingen van Transparant voor binnen en buiten   Led scherm

Silu`s hoogwaardige, populaire transparante LED-display voor binnen en buiten is al steeds populairder geworden en   perfecte oplossing   voor elk gevormd mediadisplay & reclamebord wordt veel toegepast in het bouwen van glas, winkel & etalages,   winkelcentrum, luchthavens, hotels, autoshowrooms,   evenementen op het gebied van cultuur en amusement   enzovoort.

Onze transparante LED-display wordt aanbevolen om   geïnstalleerd in de glazen wand van het gebouw of de straatzijbanken,   winkels of winkels.

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Transparante LED   Display en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us