Transparant LED-display

Transparant LED-display

Transparant LED-display Korte introductie

Silu`s transparant   LED-display-serie is een soort aangepast LED-scherm en gemaakt van geavanceerd CNC-spuitgieten aluminiummateriaal, hoge transparantie, slanke en lichtgewicht glazen LED-panelen voor verhuur binnen of buiten en vaste installatiemarkten.

Onze transparante LED-displayserie   biedt binnen- en buitengebruikopties en kan worden geleverd als platte (glazen LED-display), gebogen of cilindrische transparante LED-schermvideowanden.

* LED transparant   scherm & glazen LED-display *

Transparant LED-display Glas LED-scherm

* Transparante LED schermwand & glazen LED videomuur *

Transparant LED-scherm Wandglas LED-videomuur

Binnen en buiten transparant LED-display   voor de keuze

Of u een aangepaste   wilt maken transparant LED-display of wil een geweldige   transparant LED-affichescherm, overweeg de kijkafstand van verschillende projecten om de meest geschikte pixelafstand te kiezen en de standaardmodule in een grote transparante LED-schermwand te monteren.

De typische toepassingen van Binnen en buiten transparant   Led scherm

Silu`s hoogwaardige transparante LED-display voor binnen en buiten is al meer en meer populair geworden en   perfecte oplossing   voor elk vormgegeven media-display & reclamebord wordt veel toegepast in het bouwen van glas, winkel & etalages,   winkelcentrum, luchthavens, hotels, autoshowrooms,   cultuur- en entertainmentevenementen   enz.

Ons transparante LED-display wordt aanbevolen voor   geïnstalleerd in de glazen wand van het gebouw of aan de straatkant,   winkels of winkels.

Waarom kiezen voor Silu Technology?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten wij ons altijd op het nieuwste onderzoek op het gebied van ontwerpen   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, efficiënte service en technische ondersteuning. Het enige dat we doen of doen is het verhogen van   efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Transparante LED   Scherm en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us