Medisch product

Medisch product

Medisch product   Korte introductie

Silu`s medisch product   serie behoort tot het soort persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), dat minimale bescherming van personeel is in de COVID-19   incident. Het verschillende gezichtsmasker, bijvoorbeeld het N95-gezichtsmasker, het KN95-gezichtsmasker, het medische gezichtsmasker voor eenmalig gebruik, het civiele gezichtsmasker voor eenmalig gebruik. En anderen, zoals medisch-chirurgische handschoenen, medisch-chirurgische kleding,   levensondersteunende machine, medische draagbare krachtcentrales, COVID-19-testproduct, enzovoort.

* NIOSH Medisch N95-masker *

Medisch product N95-masker

* FDA wegwerp gezichtsmasker *

Medisch chirurgisch masker

* Bekervorm Niosh N95-masker *

Bekervorm N95-masker

 

Medische beschermingsmiddelen voor optie

Medisch product   om COVID-19 te voorkomen

Silu Technology is geen fabrikant om de producten te produceren, maar we kunnen alle producten rechtstreeks van de Chinese fabrikant krijgen gedurende de dringend noodzakelijke periode, en zeker een lage prijs vragen. We kunnen dit niet maken in plaats van   onze hoofdzaak, maar in   de speciale periode hebben we allemaal de verantwoordelijkheid   en moet iets doen om mensen te helpen de COVID-19 te voorkomen, en de mensen die op aarde leven gezond en veilig te houden.  

" We zijn op een beslissend punt,   de afgelopen dagen overschreed het aantal nieuwe gevallen dat in de rest van de wereld werd gemeld steeds meer " , we zouden allemaal moeten weten dat aan de positieve kant, er ' s het signaal dat " wanneer je een inperkingsmaatregel uitvoert zoals China doet, kun je daadwerkelijk een afname van de gevallen zien en uiteindelijk kan het worden ingeperkt. "   Aan de andere kant is de toename van gevallen in de rest van de wereld het echte slechte nieuws, en de twee (kanten) gecombineerd, laat het zien dat we ons eigenlijk in een zeer delicate situatie bevinden waarin de uitbraak alle kanten op kan gaan, op basis van over hoe we ermee omgaan " , " Agressieve, vroege maatregelen kunnen overdracht voorkomen voordat het virus voet aan de grond krijgt " .

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van internationale import- en exportindustrie. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor mensen over de hele wereld om de economische en levensvoordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.  

Snelle link: Medisch product   en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us