Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg   Product   Korte introductie

Silu`s Healthcare-product en   medisch product   Series behoren tot het soort persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE), dat minimale bescherming is voor het personeel in de CoviT-19   incident. Het verschillende gezichtsmasker, bijvoorbeeld N95 Gezichtsmaskers, KN95 Gezichtsmaskers, gebruik eenmaal gebruik van medische gezichtsmaskers, eenmaal gebruik Civil Face Masks. En anderen houden van, medisch-chirurgische handschoenen, medisch-chirurgische kleding,   Levenssteunmachine, medische draagbare energiecentrales, Covend-19-testproduct, enzovoort.

* Gezondheidszorgproduct *

Gezondheidszorg

 

* FDA Wegwerp gezichtsmasker *

Wegwerp gezichtsmasker

* Cup Shape Niosh N95 Mask *

Cup Shape N95-masker

KN95 gezichtsmasker

N95 gezichtsmasker

Healthcare Product   voor optie

Gezondheidszorg   Product   Om COVID-19 te voorkomen

Silu-technologie is geen fabrikant om de producten te produceren, maar we kunnen alle producten rechtstreeks van de Chinese fabrikant krijgen tijdens de dringend benodigde periode, en toch een lage prijs in rekening brengen. We kunnen dit niet maken in plaats van   ons belangrijkste bedrijf, maar in   De speciale periode, we hebben allemaal de verantwoordelijkheid   en moet iets doen om mensen te helpen om de CoviT-19 te voorkomen en de mensen die in de aarde gezond en veilig leven houden.  

" We zijn op een beslissende punt,   Voor de afgelopen dagen heeft het aantal nieuwe gevallen gemeld in de rest van de wereld meer en meer overtroffen " , we moeten allemaal weten dat aan de positieve kant, daar ' s het signaal dat 002 | Wanneer u insluitingsmaatregel als China doet, kunt u in de gevallen daadwerkelijk een daling zien in de gevallen en uiteindelijk kan deze worden ingesloten. "   Aan de andere kant is de toename van de gevallen in de rest van de wereld het echte slechte nieuws, dan de twee (zijden) gecombineerd, het laat zien dat we eigenlijk in een zeer delicate situatie zijn waarin de uitbraak in elke richting kan gaan, over hoe we het omgaan " , " Agressief, vroege maatregelen kunnen de transmissie voorkomen voordat het virus voet aan de grond krijgt, 002 |​

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu Technology en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van internationale import- en export-industrie. Alles wat we doen of zullen doen is verhogen   Efficiëntie voor mensen over de hele wereld om het economische en levensrechten te maximaliseren in   fondsengebruik.  

Snelle link: Gezondheidszorg   Product   en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us