Medisch product

Medisch product

Medisch product    Korte introductie

Silu`s medisch product   serie behoort tot het soort persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), dat is minimale bescherming voor personeel in de COVID-19   incident. De verschillende gezichtsmaskers, bijvoorbeeld N95 gezichtsmasker, KN95 gezichtsmasker, medisch masker voor eenmalig gebruik, civiel gezichtsmasker voor eenmalig gebruik. En anderen zoals, medisch-chirurgische handschoenen, medisch-chirurgische kleding,   levensondersteunende machine, medische draagbare krachtcentrales, COVID-19-testproduct enzovoort.

* N95 gezichtsmasker *

medisch product

* Eenmalig chirurgisch gezichtsmasker gebruiken *

Medisch product N95 gezichtsmasker

Medische beschermende producten voor optie

Medisch product    om COVID-19 te voorkomen

Silu Technology is geen fabrikant die de producten produceert, maar we kunnen alle producten tijdens de dringend noodzakelijke periode rechtstreeks van de Chinese fabrikant krijgen en zeker een lage prijs vragen. We kunnen dit niet maken in plaats van   onze belangrijkste business, maar in   de speciale periode hebben we allemaal de verantwoordelijkheid   en moet iets doen om mensen te helpen de COVID-19 te voorkomen en de mensen op aarde gezond en veilig te houden.  

 " We zijn op een beslissend punt,   de afgelopen dagen is het aantal nieuwe gevallen dat in de rest van de wereld is gemeld meer dan meer " overschreden , we zouden allemaal moeten weten dat aan de positieve kant ' s het signaal dat " wanneer u een beheersingsmaatregel doet zoals China doet, kunt u in feite een daling in de gevallen zien en uiteindelijk kan deze worden beperkt. "   Aan de andere kant is de toename van gevallen in de rest van de wereld het echte slechte nieuws, en dan de twee (kanten) gecombineerd, het laat zien dat we ons feitelijk in een zeer delicate situatie bevinden waarin de uitbraak alle kanten op kan gaan, gebaseerd over hoe we ermee omgaan " , " Agressieve, vroege maatregelen kunnen overdracht voorkomen voordat het virus voet aan de grond krijgt " .

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van internationale import en export industrie. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor mensen over de hele wereld om de economische en levensvoordelen in   te maximaliseren gebruik van fondsen.  

Snelle link: Medisch product   en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us