Led scherm

Led scherm

Led scherm   Korte introductie

Silu`s indoor & outdoor LED-displayseries worden steeds populairder in de high-end visualisatiemarkten, die   strakke en naadloze splitsingsmogelijkheden, toegang aan de voor- en achterkant, dat wil zeggen de ledmodules,   de voeding en de ontvangende kaart kunnen eenvoudig uit de voorkant van de LED-displaywand worden gehaald. Onze high-definition binnen en buiten   LED-display kan een betere visualisatieoplossing van hoge kwaliteit zijn voor elk van de evenementen en advertenties   gelegenheden.

Onze LED-display wall brengt een   hoge verversingssnelheid (> 3840Hz), hoge resolutie (2K, 4K, zelfs 8K), uitstekende zichtbaarheid en superieure beeld en video   kwaliteit.

* Verhuur LED Display Wall *

LED-display voor verhuurinstallatie

* Vaste LED-displaywand *

LED-display voor vaste installatie

LED-display productserie voor optie

Silu biedt hoogwaardige en hoogwaardige LED-displayproducten voor binnen en buiten in verschillende configuraties en   pixelafstanden, die ook kunnen worden aangepast. Selecteer onderstaande opties en bekijk beschikbare modellen.

De typische toepassingen van Binnen & LED-display voor buiten

Silu`s hoogwaardige LED-displayserie voor binnen en buiten is een reeks   prachtig LED-visualisatieproduct voor elk soort festivals, concerten, grote evenementen of bijeenkomsten, concertthema's, evenementen & tentoonstellingen,   digitale bewegwijzering,   sportuitzendingen,   filmvertoningen, videogames enzovoort.

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: LED   Display en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us