Led scherm

Led scherm

Led scherm    Korte introductie

Silu`s indoor & LED-displays voor buiten zijn steeds populairder in de high-end visualisatiemarkten, die   heeft strakke en naadloze splitsmogelijkheden, toegang aan voor- en achterkant, wat betekent dat de ledmodules,   de voeding en de ontvangende kaart kunnen eenvoudig uit de voorkant van de LED-displaywand worden gehaald. Onze indoor en outdoor high-definition   LED-weergave kan een betere en kwalitatief betere visualisatieoplossing zijn voor alle evenementen en advertenties   gelegenheden.

Onze LED-displaywand brengt een   hoge verversingssnelheid (> 3840Hz), hoge resolutie (2K, 4K, zelfs 8K), geweldig zicht en superieur beeld en video   kwaliteit.

* Verhuur LED Display Wall *

LED-display voor verhuurinstallatie

* Vaste LED Display Wall *

LED-display voor vaste installatie

LED-display Productreeks voor optie

Silu biedt hoogwaardige en hoogwaardige LED-displayproducten voor binnen en buiten in verschillende configuraties en   pixelhoogten, die ook kunnen worden aangepast. Selecteer de onderstaande opties en bekijk de beschikbare modellen.

De typische toepassingen van Binnen & LED-buitenverlichting

De high-performance LED-displayserie binnen en buiten van Silu heeft een bereik van   prachtig LED-visualisatieproduct voor alle soorten festivals, concerten, grote evenementen of bijeenkomsten, concertthema's, evenementen & tentoonstellingen,   digitale borden,   sportuitzendingen,   filmvertoningen, videogames enzovoort.

Waarom kiezen voor Silu Technology?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten wij ons altijd op het nieuwste onderzoek op het gebied van ontwerpen   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, efficiënte service en technische ondersteuning. Het enige dat we doen of doen is het verhogen van   efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: LED   Scherm en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us