Verhuur LED scherm

Verhuur LED scherm

Verhuur LED scherm Korte introductie

Silu`s verhuur LED-schermseries voor binnen of buiten zijn de laatste jaren snel gegroeid, wat een soort unieke hoge resolutie is   LED-schermen, dankzij het ongeëvenaarde videoverwerkingsplatform, het mechanische ontwerp en de toegang aan de voorzijde. Onze verhuur LED-schermseries bieden een snelle installatietijd, minimale bedrading, minder tweaken en eenvoudig onderhoud dat bij uitstek geschikt is voor de verhuur- en staging-industrie.

Ons verhuur LED-display levert betere 16-bits kleurverwerkingsdiepte, 65536 grijsniveau, contrastverhouding 5000: 1,   281 biljoen kleuren en meer dan 3840Hz verversingssnelheid, wat nu de standaard technische kenmerken zijn van onze door verhuur geleide schermen.

* Indoor verhuur LED-display *

Indoor verhuur LED scherm

* Outdoor verhuur LED-display *

Outdoor verhuur LED-display

Verhuur LED-scherm serie voor optie

Silu`s verhuur led-schermserie is gebaseerd op eerst gekozen kwaliteit, service na sluitingstijd. We bieden meerdere binnen- en buitenverhuurtypen specificaties van LED-schermen voor de keuzes van de klant.

De typische toepassingen van Verhuur LED scherm

Silu`s   verhuur LED scherm serie ondersteunt beide concave & bolle hoek om creatieve vormen te installeren grote LED-videoschermwand, die ook is ontworpen voor hoogwaardige binnen- of buiteninstallaties in directiekamers, musea, controlekamers, uitzendstudio's of voor retail- en reclametoepassingen, extra   zoals concerten, modeshows, autoshows, tentoonstellingen, conferenties, sportlocaties, gaming, entertainment, feesten, bruiloften en allerlei podia.

Waarom kiezen voor Silu Technology?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten wij ons altijd op het nieuwste onderzoek op het gebied van ontwerpen   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, efficiënte service en technische ondersteuning. Het enige dat we doen of doen is het verhogen van   efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: LED-verhuurscherm en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us