Verhuur LED-scherm

Verhuur LED-scherm

Verhuur LED-scherm Korte introductie

Silu`s verhuur LED-schermserie voor binnen of buiten is de laatste jaren snel gegroeid, wat een soort unieke hoge resolutie is   LED-displays, dankzij het ongeëvenaarde videoverwerkingsplatform, het mechanische ontwerp en de mogelijkheid tot toegang aan de voorzijde. Onze serie LED-schermen voor verhuur biedt een snelle insteltijd, minimale bedrading, minder aanpassingen en eenvoudig onderhoud, ideaal voor de verhuur- en ensceneringbranche.

Ons LED-display voor verhuur levert een betere 16-bits kleurverwerkingsdiepte, 65536 grijsniveau, 5000: 1 contrastverhouding,   281 biljoen kleuren en een vernieuwingsfrequentie van meer dan 3840 Hz, dat zijn nu de technische standaardkenmerken van onze led-displays voor verhuur.

* Indoor verhuur LED-display *

Indoor verhuur LED-scherm

* Outdoor verhuur LED-display *

LED-display voor buitenverhuur

Verhuur LED-schermserie voor optie

Silu`s verhuur-ledschermserie is gebaseerd op eerst gekozen kwaliteit, service na afsluiting. We bieden meerdere specificaties voor verhuur van LED-displays voor binnen en buiten voor de keuzes van de klant.

De typische toepassingen van Verhuur LED-scherm

Silu`s   verhuur LED-scherm serie ondersteunt zowel concave & convexe hoek om creatieve vormen te installeren groot LED videoscherm wand, die ook is ontworpen voor high-end binnen- of buiteninstallaties in directiekamers, musea, controlekamers, omroepstudio's of voor retail- en reclametoepassingen, extra   zoals concerten, modeshows, autoshows, tentoonstellingen, conferenties, sportlocaties, gamen, entertainment, feesten, bruiloften en allerlei soorten podia.

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Verhuur LED-scherm en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us