LED-buitenverlichting

LED-buitenverlichting

LED-buitenverlichting Korte introductie

Silu`s LED-buitenvertoningseries zijn speciaal ontworpen voor buitenverhuur en vaste installaties, wat een   is betere visualisatie-oplossing in   uitvoeringen, branding, reclame en gerelateerde projecten en applicaties. Onze LED-schermseries voor buiten hebben een aantrekkelijke prijs zonder in te leveren op prestaties en betrouwbaarheid door voort te bouwen op onze ervaring met geavanceerde LED-technologie.

Outdoor LED-displayseries zijn IP65 / IP67 * -bestendig en stofdicht voor buitenomgevingen, hoge helderheid om te garanderen dat de inhoud duidelijk in het zonlicht kan worden bekeken.

* Buitenreclame LED display billboard *

LED-buitenverlichting

* Outdoor LED videomuur voor verhuurmarkten *

Outdoor verhuur LED-display

Verschillende pixelplaatsen LED-buitenweergave voor optie

LED-buitenweergave   kan worden gebruikt als een vast LED-buitenbord voor installatie of als een soort LED-videomuur voor buiten voor verhuurevenementen. Als de klant van plan is om een ​​betrouwbaar product te kiezen, heeft hij   nodig om te weten wat het geschikte type led-display voor buiten is.

De typische toepassingen van LED-buitenverlichting

Silu`s outdoor   LED-weergaveserie   is al   veelvuldig gebruikt voor buitenreclame LED-reclameborden, reclameboodschappen, modeshows, verhuurevenementen, winkelcentra, stations, luchthavens, stadions, rondreizen & uitvoeringen   en andere buitenopeningen waarbij de LED-buitenvertoningen beschikbaar kunnen zijn in gebruik.

Waarom kiezen voor Silu Technology?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten wij ons altijd op het nieuwste onderzoek op het gebied van ontwerpen   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, efficiënte service en technische ondersteuning. Het enige dat we doen of doen is het verhogen van   efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Buiten   LED-display en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us