LED-display voor buiten

LED-display voor buiten

LED-display voor buiten Korte introductie

De serie LED-displays voor buitengebruik van Silu is speciaal ontworpen voor verhuur buitenshuis en vaste installaties, namelijk een   betere visualisatieoplossing in   uitvoeringen, branding, reclame en gerelateerde projecten en toepassingen. Onze serie LED-schermen voor buiten heeft een aantrekkelijke prijs zonder in te leveren op prestaties en betrouwbaarheid door voort te bouwen op onze ervaring met hoogwaardige LED-technologie.

De serie LED-displays voor buiten heeft een IP65 / IP67 * -classificatie, waterdicht en stofdicht voor gebruik buitenshuis, hoge helderheid om te garanderen dat de inhoud duidelijk in zonlicht kan worden bekeken.

* Buitenreclame LED-display billboard *

LED-display voor buiten

* Outdoor LED videowall voor verhuurmarkten *

LED-display voor buitenverhuur

Verschillende Pixel Pitches Outdoor LED-display voor optie

LED-display voor buiten   kan worden gebruikt als een vast geïnstalleerd LED-reclamebord voor buiten of als een soort LED-videomuur voor buiten voor verhuurevenementen. Wanneer de klant van plan is een betrouwbaar product te kiezen, heeft hij   om te weten wat het geschikte type outdoor led-display is.

De typische toepassingen van LED-display voor buiten

Silu`s outdoor   Serie LED-displays   is al   wordt op verschillende manieren gebruikt voor buitenreclame LED-reclameborden, bewegwijzering van reclamemerken, modeshows, verhuurevenementen, winkelcentra, stations, luchthavens, stadions, tochten buitenshuis & optredens   en andere ventilatieopeningen voor buiten waar de LED-displays voor buiten mogelijk beschikbaar zijn voor gebruik.

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Buiten   LED-display en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us