LED-binnenverlichting

LED-binnenverlichting

LED-binnenverlichting Korte introductie

Silu`s indoor LED-displayserie is bijzonder geschikt voor verschillende binnentoepassingen, die superkwaliteit van originele materialen en geavanceerde productietechnologie aannemen, betrouwbare LED-producten produceren die geschikt zijn voor een bepaald gebruik en niet kapot gaan, de 16-bit kleuren hoge verversing verwerking   IC's en bekende LED-lampen van hoog niveau om de nauwkeurigheid van de kleurreductie 99% te bereiken.

* Lichtgewicht indoor verhuur LED-display *

LED-binnenverlichting

* Vaste installatie binnen LED videomuur *

LED-videomuur voor binnen

Diverse Pixel Pitches LED-binnenverlichting   voor optie

Ons indoor LED-display kan worden gebruikt om evenementen te huren   markt of een soort van binnen vaste grote LED videomuur. Wanneer de klant van plan is om een ​​geschikt en betrouwbaar LED-schermproduct voor binnen te kiezen, kan hij contact met ons opnemen om   te krijgen een gedetailleerde visualisatie productoplossingen, Silu technologiebedrijf   biedt een verscheidenheid aan pixel pitch indoor LED-displays voor de keuzes van onze klanten en partners.

De typische toepassingen van Binnen   Led scherm

De LED-displays van Silu worden veelvuldig gebruikt in de detailhandel, stations, luchthavens, stadions, uitzendingen, entertainmentindustrieën en zijn verkrijgbaar in verschillende pixelvelden   voor alle binnentoepassingen. Ze zijn ook kunnen   worden gebruikt voor andere vaste en verhuurevenementen en advertenties waar mogelijk beschikbaar.

Waarom kiezen voor Silu Technology?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten wij ons altijd op het nieuwste onderzoek op het gebied van ontwerpen   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, efficiënte service en technische ondersteuning. Het enige dat we doen of doen is het verhogen van   efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Binnen   LED-display en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us