Indoor LED-display

Indoor LED-display

Indoor LED-display Korte introductie

Silu`s indoor LED-display-serie is bijzonder geschikt voor verschillende binnentoepassingen, die super kwaliteit van originele materialen en geavanceerde productietechnologie aannemen, betrouwbare LED-producten produceren die geschikt zijn voor een bepaald gebruik en niet kapot gaan, de 16-bits kleur hoge verversing verwerking   IC's en bekende LED-lampen van hoog niveau om de nauwkeurigheid van de kleurvermindering 99% te bereiken.

* Lichtgewicht LED-display voor binnenverhuur *

Indoor LED-display

* Vaste installatie LED-videomuur voor binnen *

Binnen LEIDENE Videomuur

Diverse Pixel Pitches Indoor LED Display   voor optie

Onze indoor LED-display kan worden gebruikt voor verhuurevenementen   markt of een soort indoor vaste grote LED videomuur. Wanneer de klant van plan is om een ​​juist en betrouwbaar LED-schermproduct voor binnen te kiezen, kan hij contact met ons opnemen om   te krijgen een productoplossingen voor gedetailleerde visualisatie, technologiebedrijf Silu   biedt een verscheidenheid aan pixelvelden LED-displays voor binnen voor de keuzes van onze klanten en partners.

De typische toepassingen van Binnen   Led scherm

Silu`s LED-displays voor binnen worden veel gebruikt in de detailhandel, stations, luchthavens, stadions, omroepen, entertainmentindustrieën en zijn verkrijgbaar in verschillende pixelafstanden   passend bij alle binnentoepassingen. Ze kunnen ook   worden gebruikt voor andere vaste evenementen en verhuurevenementen en advertenties waar mogelijk beschikbaar.

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen, is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Binnen   LED-display en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us