LED-display met toegang aan de voorkant

LED-display met toegang aan de voorkant

LED-display met toegang aan de voorkant Korte introductie

Silu`s LED-display voor toegang aan de voorkant   is specifiek ontworpen voor binnen of buiten verhuur en vaste installaties in, LED videowall, verhuur evenementen, DOOH (reclame) en aanverwante toepassingen. Het soort LED-displayseries heeft de mogelijkheid voor service aan de voorkant, onderhoud aan de voorkant en toegang aan de voorkant, wat betekent dat het LED-display eenvoudig en snel kan worden gemonteerd en gedemonteerd, de operators kunnen het LED-scherm gemakkelijk vanaf de voorkant van de grote LED onderhouden Videomuurweergave.

Front-service LED-display kan tijd en kosten besparen voor installatie en onderhoud.

* LED-displays voor onderhoud binnenshuis *

LED-display met toegang aan de voorkant binnenshuis

* LED-displays voor onderhoud aan de voorkant *

Onderhouds-LED-display voor buiten

Verschillende Pixel Pitches Front Access LED Display voor optie

Onze LED-displays met toegang aan de voorzijde zijn inclusief   LED-displays voor onderhoud binnenshuis en LED-displays voor onderhoud buitenshuis, onder de verschillende pixelafstanden van onze   onderhoud front, LED-displays   zijn voor   de keuzes van klanten en partners.

De typische toepassingen van Toegang via voorzijde   Led scherm

Silu technologiebedrijf heeft ontwikkeld en   verwerkt in grote meerkleurige elektronische toegang via de voorzijde voor binnen en buiten   LED-displays op een zeer innovatieve manier, die over het algemeen worden gebruikt voor massale uitzendingen en reclamedoeleinden   in voorstellingen, theaters, stadions, tv-stations, verhuurevenementen, winkelcentra, commerciële gebouwen, enz.

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: LED-display met toegang aan de voorzijde en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us