Front Access LED-display

Front Access LED-display

Front Access LED-display Korte introductie

Silu`s Front Access LED-display   is specifiek ontworpen voor binnen- of buitenverhuur en vaste installaties in, LED-videowall, verhuurevenementen, DOOH (reclame) en gerelateerde toepassingen. Het soort LED-display-serie heeft de mogelijkheid van front-service, onderhoud aan de voorkant en toegang aan de voorkant, wat betekent dat het LED-display eenvoudig en snel is voor montage en demontage, de operators kunnen het LED-scherm gemakkelijk onderhouden vanaf de voorkant van de grote LED Video Wall Display.

Front-service LED-display kan tijd en kosten besparen voor installatie en onderhoud.

* LED's voor onderhoud aan binnenzijde *

Front Access LED Display binnenshuis

* LED's voor onderhoud aan buitenzijde *

LED-onderhoud buiten voor

Verschillende pixelplaatsen Front Access LED-display voor optie

Onze LED-displays aan de voorzijde zijn inclusief   LED-displays voor onderhoud aan binnenzijde en LED-displays voor onderhoud aan de voorkant, onder de verschillende pixelafstanden van onze   onderhoud aan de voorkant, LED-displays   zijn voor   de keuzes van klanten en partners.

De typische toepassingen van Toegang tot voorzijde   Led scherm

Silu technologiebedrijf heeft ontwikkeld en   behandeld in grote elektronische toegang binnen en buiten met meerdere kleuren   LED-displays op een zeer innovatieve manier, die over het algemeen worden gebruikt voor massa-uitzending en reclamedoeleinden | in voorstellingen, theaters, stadions, tv-stations, verhuurevenementen, winkelcentra, commerciële gebouwen, enz.

Waarom kiezen voor Silu Technology?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten wij ons altijd op het nieuwste onderzoek op het gebied van ontwerpen   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, efficiënte service en technische ondersteuning. Het enige dat we doen of doen is het verhogen van   efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Front Access LED-display en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us