LED-weergavepaneel

LED-weergavepaneel

LED-weergavepaneel    Korte introductie

Silu`s reeks LED-displaypanelen wordt geleverd   om te voldoen aan de eisen voor verschillende binnen- en buitenverhuur en vaste visualisatieoplossingen. De LED-paneelserie heeft een groot assortiment, bijvoorbeeld, standaard indoor LED-displaykast, waterdichte outdoor LED-displaykast, LED-kast voor onderhoud binnen en buiten en LED-wandvideopaneel.

Onze LED-display LED-kast kan worden gemaakt van geavanceerd CNC-technologie, lichtgewicht aluminiummateriaal voor huurmarktgebruik of robuuste ijzeren materialen voor vaste installatietoepassingen.

* Onderhoudsbehuizing LED-kast *

LED-display Front Service

* Indoor LED kast & LED kast buiten *

Binnen & LED kast voor buiten

Een verscheidenheid aan LED-display voor keuzes

Onze LED-paneelafmetingen kunnen 480 mm x 480 mm, 500 mm x 500 mm, 500 mm x 1000 mm, 600 mm x 33,5 mm, 640 mm x 480 mm, 960 mm x 960 mm, 1024 mm x 768 mm of zelfs 1024 mm x 1024 mm zijn. De klant kan de juiste grootte en het juiste resolutietype kiezen op basis van de details van het visualisatieproject.

De typische toepassingen van LED-weergavepaneel

De krachtige LED-displaypanelen voor binnen en buiten van Silu hebben een bereik van   prachtige LED-visualisatieproducten voor alle soorten festivals, concerten, grote evenementen of bijeenkomsten, concertthema's, evenementen & tentoonstellingen,   digitale borden,   sportuitzendingen,   filmvertoningen, videogames, stadions, reclameborden enzovoort.

Waarom kiezen voor Silu Technology?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten wij ons altijd op het nieuwste onderzoek op het gebied van ontwerpen   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, efficiënte service en technische ondersteuning. Het enige dat we doen of doen is het verhogen van   efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: LED   Beeldscherm en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us