LED gordijnscherm

LED gordijnscherm

LED gordijnscherm    Korte introductie

Het ledgordijnscherm van Silu is een nieuwe veelzijdigheid en prestatiegeneratie van de transparante   gevel visualisatie video wandsysteem, dat   toont prachtige dynamische kunst, markeert de winkels van de gebruikers, winkels en bouw iconisch en relevant. Lever afbeeldingen en video's aan de geografische gemeenschap en adverteer op grote schaal.

Uw LED gevelschermscherm   is   omzetgenerator worden op een geheel nieuwe manier.

* Transparant LED-gordijnscherm & Transparant LED-gaasscherm *

LED-gordijnscherm LED Mesh Display

* LED gevel video muur & LED gevel glazen scherm *

LED gevel glazen scherm videomuur

LED-gordijnscherm voor optie

Ons digitale gevel LED-gordijnscherm is verkrijgbaar in verschillende pixelafstanden, bijvoorbeeld P6.25mm, P7.81mm, P10.4mm, P12.5mm, P15.6mm, P20mm, P25mm en P50mm, evenals met innovatieve RGB DIP of SMD-LED's voor projectvereisten binnen en buiten.

 

De typische toepassingen van LED gordijn binnen / buiten

Silu`s LED gordijnscherm   serie wordt voornamelijk gebruikt in theaterpodia, grootschalige uitvoeringen, high-end entertainmentmode, conferenties, tv-studio's, tijdelijke grootschalige evenementen zoals concepten, themaparken, tentoonstellingen, elk gebouw met glazen wanden zoals banken, winkelcentra, theaters , winkelketens, historische winkelcentra.

Waarom kiezen voor Silu Technology?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten wij ons altijd op het nieuwste onderzoek op het gebied van ontwerpen   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, efficiënte service en technische ondersteuning. Het enige dat we doen of doen is het verhogen van   efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: LED-gordijnscherm   en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us