LED-gordijnscherm

LED-gordijnscherm

LED-gordijnscherm   Korte introductie

Silu`s LED-gordijnscherm is een nieuwe veelzijdigheid en prestatiegeneratie van de transparante   gevelvisualisatie videowandsysteem, welke   toont prachtige dynamische kunst, markeert de winkels, winkels en het gebouw van de gebruikers iconisch en relevant. Geef informatie over afbeeldingen en video's aan de geografische gemeenschap en maak reclame op grote schaal.

Uw LED gevelgordijnscherm   is   op een geheel nieuwe manier een inkomstengenerator worden.

* Transparant LED-gordijnscherm & Transparant LED-mesh-display *

LED-gordijnscherm LED Mesh Display

* LED gevel video wall & LED gevel glazen scherm *

LED gevel glazen scherm videomuur

LED-gordijnscherm voor optie

Ons digitale gevel LED-gordijnscherm is verkrijgbaar in verschillende pixelafstanden, bijvoorbeeld P6.25mm, P7.81mm, P10.4mm, P12.5mm, P15.6mm, P20mm, P25mm en P50mm, evenals met innovatieve RGB DIP of SMD-leds voor projectvereisten binnen en buiten.

 

De typische toepassingen van LED-gordijnscherm voor binnen / buiten

Silu`s LED-gordijnscherm   serie wordt voornamelijk gebruikt in theaterpodia, grootschalige voorstellingen, high-end entertainment modes, conferenties, tv-studio's, tijdelijke grootschalige evenementen zoals concepten, themaparken, tentoonstellingen, elk gebouw met glazen wanden zoals banken, winkelcentra, theaters , winkelketens, historische winkelcentra.

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: LED-gordijnscherm   en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us