Silu levert medische producten om COVID-19 te voorkomen

Silu levert medische producten om het COVID-19-virus te voorkomen, zodat de wereld beter kan gaan

Silu levert medische producten, zoals   maskers voor eenmalig gebruik, N95-masker en thermopistolen om de hele wereld te helpen het COVID-19-virus tegen betrouwbare prijzen te voorkomen. 3 dagen klaar om 0,1 ~ 0,5 miljoen stuks te leveren, 7 dagen klaar om 0,5-0,8 miljoen stuks te leveren, 3 dagen om 1000 stuks thermometerpistolen te leveren, 5 dagen om 1000 sets medische kleding te leveren.

Silu technologie levert   Medische producten om de beste prijs te bieden en CE- of FDA-gecertificeerde producten en ik hoop dat   een bijdrage leveren aan de wereldmensen om het COVID-19-virus te voorkomen en hopen dat de wereld zo snel mogelijk goed kan gaan.

Silu levert medische producten

Hieronder vindt u de kennis van iemands blog om meer mensen te helpen het COVID-19-virus te kennen:  

Zelfs in minder uitdagende tijden proberen velen van ons nauw contact te vermijden met iemand die niest, hoest of koorts heeft om te voorkomen dat we zelf ziek worden. Onze aandacht voor dergelijke problemen is nu dramatisch toegenomen door de opkomst van een nieuw coronavirus dat een pandemie veroorzaakt van een ziekte die bekend staat als COVID-19.

Velen hebben zich afgevraagd of we ’ niet konden t gewoon onszelf beschermen door mensen met symptomen van luchtwegaandoeningen te vermijden. Helaas is het antwoord nee. Een nieuwe studie toont aan dat het simpelweg vermijden van symptomatische mensen niet ver genoeg zal gaan om de pandemie van COVID-19 te beteugelen. Dat ’ s omdat onderzoekers hebben ontdekt dat veel mensen het nieuwe coronavirus kunnen dragen zonder de typische symptomen van COVID-19 te vertonen: koorts, droge hoest en kortademigheid. Maar deze asymptomatische of slechts licht zieke individuen kunnen nog steeds virus verspreiden en anderen infecteren.

Deze conclusie voegt nog meer gewicht toe aan de recente richtlijnen van Amerikaanse volksgezondheidsdeskundigen: wat we op dit moment het meest nodig hebben om de heimelijke verspreiding van dit nieuwe coronavirus te vertragen, is een volledige implementatie van sociale afstand. Wat houdt sociale afstand precies in? Welnu, om te beginnen wordt aanbevolen dat mensen zoveel mogelijk thuis blijven, alleen uitgaan voor kritieke behoeften zoals boodschappen en medicijnen, of om te sporten en te genieten van het buitenleven in wijd open ruimtes. Andere aanbevelingen zijn onder meer het vermijden van bijeenkomsten van meer dan 10 personen, geen handdrukken, regelmatig handen wassen en, als u iemand buiten uw directe gezin tegenkomt, proberen minimaal 6 voet uit elkaar te blijven.

Dit klinkt misschien als extreme maatregelen. Maar de nieuwe studie van door NIH gefinancierde onderzoekers, gepubliceerd in het tijdschrift Science, documenteert waarom sociale distantiëring onze beste hoop is om de verspreiding van COVID-19 te vertragen [1]. Hier zijn enkele hoogtepunten van het artikel, dat terugkijkt op januari 2020 en wiskundig de verspreiding van het coronavirus binnen China modelleert:

 • Voor elk bevestigd geval van COVID-19 zijn er waarschijnlijk nog eens vijf tot tien mensen met niet-gedetecteerde infecties.
 • Hoewel wordt aangenomen dat ze slechts ongeveer de helft zo besmettelijk zijn als personen met bevestigde COVID-19, kwamen personen met niet-gedetecteerde infecties zo vaak voor in China dat ze blijkbaar de infectiebron waren voor 86 procent van de bevestigde gevallen.
 • Nadat China reisbeperkingen en sociale afstand had ingesteld, vertraagde de verspreiding van COVID-19 aanzienlijk.

Silu levert medische producten

De bevindingen zijn afkomstig van een klein internationaal onderzoeksteam waaronder NIH-begunstigde Jeffrey Shaman, Columbia University Mailman School of Public Health, New York. Het team ontwikkelde een computermodel waarmee onderzoekers de tijd en plaats van infecties konden simuleren in een raster van 375 Chinese steden. De onderzoekers deden dit door bestaande gegevens over de verspreiding van COVID-19 in China te combineren met mobiliteitsinformatie die werd verzameld door een locatiegebaseerde dienst in het hele land ’ s populaire 40-daagse Lentefeest wanneer reizen wijdverbreid is.

Zoals deze nieuwe bevindingen duidelijk aantonen, moet ieder van ons sociale afstand nemen in ons dagelijks leven serieus nemen. Sociale afstand hielp de pandemie in China afzwakken en zal ook in andere landen, waaronder de Verenigde Staten, werken. Hoewel veel Amerikanen waarschijnlijk wekenlang thuis zullen werken en studeren en andere sociale afstandsmaatregelen zullen toepassen, blijft de inzet hoog. Als deze pandemie niet ’ is t bevatte, zou dit nieuwe coronavirus nog jarenlang de wereld rond kunnen circuleren, met groot gevaar voor ons en onze dierbaren.

Terwijl we ons inzetten om meer tijd thuis door te brengen, wordt er steeds vooruitgang geboekt in het gebruik van de kracht van biomedisch onderzoek om dit nieuwe coronavirus te bestrijden. Een opmerkelijke stap deze week was de lancering van een vroege klinische proef bij mensen met een onderzoeksvaccin, mRNA-1273 genaamd, ter bescherming tegen COVID-19 [2]. De vaccinkandidaat is ontwikkeld door onderzoekers van NIH ’ s National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) en hun medewerkers bij het biotechnologiebedrijf Moderna, Inc., Cambridge, MA.

Deze fase 1 NIAID-ondersteunde studie zal kijken naar de veiligheid van het vaccin — die geen infectie kan veroorzaken omdat het gemaakt is van RNA, niet het hele coronavirus — bij 45 gezonde volwassenen. Afgelopen maandag werd de eerste vrijwilliger geïnjecteerd in het Kaiser Permanente Washington Health Research Institute, Seattle. Als alles goed gaat en grotere follow-up klinische onderzoeken het vaccin ’ vaststellen s veiligheid en werkzaamheid, zal het dan nodig zijn de productie op te schalen om miljoenen doses te maken. Hoewel het starten van deze proef in een recordtijd een reden voor hoop is, is het belangrijk om realistisch te zijn over alle stappen die nog overblijven. Als de vaccinkandidaat veilig en effectief blijkt te zijn, duurt het waarschijnlijk minstens 12 – 18 maanden voordat het algemeen verkrijgbaar zou zijn.

Silu levert medische producten

Ondertussen blijft sociale afstand een van de beste wapens die we hebben om de stille verspreiding van dit virus te vertragen en de curve van de COVID-19-pandemie af te vlakken. Dit zal onze beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, ziekenhuizen en andere instellingen meer waardevolle tijd geven om zichzelf voor te bereiden, te beschermen en de vele mensen wiens leven mogelijk op het spel staat van dit coronavirus te helpen.

Belangrijk is dat we allemaal — nodig hebben om levens te redden van COVID-19 jong, oud en tussendoor — deelnemen. Gezonde jonge mensen, wier risico om te overlijden aan coronavirus niet nul maar vrij laag is, zouden kunnen beweren dat ze dat niet mogen ’ niet worden beperkt door sociale afstand. Het hier uitgelichte onderzoek toont echter aan dat dergelijke individuen vaak de onwetende vector zijn voor een gevaarlijk virus dat grote schade kan aanrichten — en zelfs het leven nemen van oudere en kwetsbaardere mensen. Denk aan je grootouders. Sla dan de grote bijeenkomst over. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Silu levert medische producten om het COVID-19-virus te voorkomen, zodat de wereld beter kan gaan

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us