Silu levert medische producten om COVID-19 te voorkomen

Silu levert medische producten om het COVID-19-virus te voorkomen en de wereld te helpen

Silu levert medische producten, zoals   eenmalige maskers, N95-masker, thermo-pistolen om de hele wereld te helpen het COVID-19-virus te voorkomen met betrouwbare prijzen. 3 dagen bezorgklaar 0,1 ~ 0,5 miljoen stuks, 7 dagen bezorgklaar 0,5-0,8 miljoen stuks, 3 dagen afleveren 1000 stuks thermometerpistolen, 5 dagen afleveren 1000 sets medische kleding.

Silu-technologie leveren   Medische producten voor de beste prijs en CE- of FDA-gecertificeerde producten en ik hoop alleen dat   een bijdrage leveren aan de wereldbevolking om het COVID-19-virus te voorkomen en hopen dat de wereld zo snel mogelijk goed kan gaan.

Silu levert medische producten

Hieronder vindt u de kennis van iemands blog om meer mensen te helpen het COVID-19-virus te leren kennen:  

Zelfs in minder moeilijke tijden proberen velen van ons nauw contact te vermijden met iemand die niest, hoest of koorts heeft om te voorkomen dat we zelf ziek worden. Onze aandacht voor dergelijke kwesties is nu dramatisch verhoogd door de opkomst van een nieuw coronavirus dat een pandemie veroorzaakt van een ziekte die bekend staat als COVID-19.

Velen hebben zich afgevraagd of we dat niet konden ’ t gewoon onszelf beschermen door mensen met symptomen van luchtwegaandoeningen te vermijden. Helaas is het antwoord nee. Een nieuwe studie toont aan dat het simpelweg vermijden van symptomatische mensen niet ver genoeg zal gaan om de COVID-19-pandemie te beteugelen. Dat ’ s omdat onderzoekers hebben ontdekt dat veel mensen het nieuwe coronavirus kunnen dragen zonder een van de typische symptomen van COVID-19 te vertonen: koorts, droge hoest en kortademigheid. Maar deze asymptomatische of slechts licht zieke individuen kunnen nog steeds virussen verspreiden en anderen infecteren.

Deze conclusie voegt nog meer gewicht toe aan de recente richtlijnen van Amerikaanse volksgezondheidsexperts: wat we op dit moment het meest nodig hebben om de heimelijke verspreiding van dit nieuwe coronavirus te vertragen, is een volledige implementatie van sociale distantiëring. Wat houdt sociale afstandelijkheid precies in? Welnu, om te beginnen wordt het aanbevolen dat mensen zoveel mogelijk thuis blijven, alleen uitgaan voor kritieke behoeften zoals boodschappen en medicijnen, of om te sporten en te genieten van het buitenleven in grote open ruimtes. Andere aanbevelingen zijn onder meer het vermijden van bijeenkomsten van meer dan 10 mensen, geen handdrukken, regelmatig handen wassen en, als je iemand van buiten je directe huishouden tegenkomt, proberen om minstens 1,8 meter uit elkaar te blijven.

Dit klinken misschien als extreme maatregelen. Maar de nieuwe studie van door het NIH gefinancierde onderzoekers, gepubliceerd in het tijdschrift Science, documenteert waarom sociale distantiëren onze beste hoop is om de verspreiding van COVID-19 te vertragen [1]. Hier zijn een paar hoogtepunten van het artikel, dat terugkijkt op januari 2020 en de verspreiding van het coronavirus binnen China wiskundig modelleert:

• Voor elk bevestigd geval van COVID-19 zijn er waarschijnlijk nog eens vijf tot tien mensen met niet-ontdekte infecties.
• Hoewel wordt aangenomen dat ze slechts ongeveer half zo besmettelijk zijn als personen met bevestigde COVID-19, kwamen personen met niet-gedetecteerde infecties zo vaak voor in China dat ze blijkbaar de infectiebron waren voor 86 procent van de bevestigde gevallen.
• Nadat China reisbeperkingen en sociale afstand had ingesteld, vertraagde de verspreiding van COVID-19 aanzienlijk.

Silu levert medische producten

De bevindingen zijn afkomstig van een klein internationaal onderzoeksteam met onder meer Jeffrey Shaman, de Columbia University Mailman School of Public Health, New York. Het team ontwikkelde een computermodel waarmee onderzoekers de tijd en plaats van besmettingen konden simuleren in een grid van 375 Chinese steden. De onderzoekers deden dit door bestaande gegevens over de verspreiding van COVID-19 in China te combineren met mobiliteitsinformatie verzameld door een locatiegebaseerde dienst tijdens het land ’ s populaire 40-daagse Lentefestival wanneer reizen wijdverbreid is.

Zoals deze nieuwe bevindingen duidelijk aantonen, moet ieder van ons sociale afstand nemen serieus nemen in ons dagelijks leven. Sociale afstand nemen hielp de pandemie in China af te zwakken, en het zal ook werken in andere landen, waaronder de Verenigde Staten. Hoewel veel Amerikanen waarschijnlijk weken zullen doorbrengen met werken en studeren vanuit huis en andere maatregelen nemen om afstand te nemen, blijft de inzet hoog. Als deze pandemie n ’ is t bevat, zou dit nieuwe coronavirus jarenlang over de hele wereld kunnen circuleren, met groot gevaar voor ons en onze dierbaren.

Nu we ons inzetten om meer tijd thuis door te brengen, wordt er nog steeds vooruitgang geboekt bij het gebruik van de kracht van biomedisch onderzoek om dit nieuwe coronavirus te bestrijden. Een opmerkelijke stap deze week was de lancering van een vroege klinische proef bij mensen met een onderzoeksvaccin, mRNA-1273 genaamd, ter bescherming tegen COVID-19 [2]. De kandidaat-vaccinatie is ontwikkeld door onderzoekers van NIH ’ s National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) en hun medewerkers bij het biotechnologiebedrijf Moderna, Inc., Cambridge, MA.

Deze door NIAID ondersteunde fase 1-studie zal kijken naar de veiligheid van het vaccin — die geen infectie kunnen veroorzaken omdat het is gemaakt van RNA, niet het hele coronavirus — bij 45 gezonde volwassenen. De eerste vrijwilliger werd afgelopen maandag geïnjecteerd bij Kaiser Permanente Washington Health Research Institute, Seattle. Als alles goed gaat en grotere klinische vervolgstudies stellen het vaccin vast ’ s veiligheid en werkzaamheid, zal het dan nodig zijn om de productie op te schalen om miljoenen doses te maken. Hoewel het starten van dit proces in recordtijd een reden tot hoop is, is het belangrijk om realistisch te zijn over alle stappen die nog moeten worden ondernomen. Als de kandidaat-vaccinatie veilig en effectief blijkt te zijn, duurt het waarschijnlijk minstens 12 – 18 maanden voordat het algemeen verkrijgbaar zou zijn.

Silu levert medische producten

Ondertussen blijft sociale distantiëring een van de beste wapens die we hebben om de stille verspreiding van dit virus te vertragen en de curve van de COVID-19-pandemie af te vlakken. Dit geeft onze zorgprofessionals, ziekenhuizen en andere instellingen meer waardevolle tijd om zich voor te bereiden, zichzelf te beschermen en de vele mensen te helpen wier leven mogelijk op het spel staat door dit coronavirus.

Belangrijk is dat we allemaal — nodig hebben om levens te redden van COVID-19 jong, oud en tussenin — deelnemen. Gezonde jonge mensen, wier risico om te overlijden aan het coronavirus niet nul maar vrij laag is, zouden kunnen zeggen dat ze dat niet zouden moeten doen ’ t worden beperkt door sociale afstand. Het hier beschreven onderzoek toont echter aan dat dergelijke individuen vaak de onwetende vector zijn voor een gevaarlijk virus dat grote schade kan aanrichten — en nemen zelfs het leven van oudere en kwetsbaardere mensen. Denk aan je grootouders. Sla dan de grote bijeenkomst over. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Silu levert medische producten om het COVID-19-virus te voorkomen en de wereld te helpen

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us