Gebogen LED-scherm

Gebogen LED-scherm

Gebogen LED-scherm    Korte introductie

Silu`s gebogen binnen en buiten   LED-schermserie is een soort uniek flexibel LED-display dat de laatste jaren snel groeit, dankzij het speciale mechanische ontwerp door het bieden van snelle installatietijd, minder tweaken en eenvoudig onderhoud dat bij uitstek geschikt is voor de enscenering en digitaal   billboard-toepassingen.

De flexibele   LED-weergaveserie heeft 2 verschillende klassen, de gebogen LED-videowand wordt ingesteld met een hoekinstelling van +/- 15 graden   paneelvergrendeling, de zachte LED-weergavemodule is vrij flexibel ingesteld. Dus dan de " naar binnen gebogen, naar buiten gebogen, S-vorm gebogen " kan eenvoudig worden ingesteld met behulp van onze flexibele LED-schermwandweergaveproducten.

* Binnen gebogen LED-display *

Gebogen LED-scherm Videomuur

* Outdoor gebogen LED-display *

Flexibel LED-display

Binnen & Buiten Flexibel   LED-display-serie voor keuze

Silu technologiebedrijf   ontwerpt en biedt meerdere functies van indoor en outdoor flexibel   vormen van   LED-displays voor de keuzes van onze partners en klanten.

De typische toepassingen van Gebogen LED-scherm

Silu`s flexibele LED-schermseries voor binnen en buiten hebben een bereik van   creatief en op maat gemaakt LED-visualisatieproduct voor verschillende plaatsen en gelegenheden, bijvoorbeeld   reclame digitale billboards, theaters, tentoonstellingen,   podiumachtergrond videomuren,   zalen, winkelcentra,   stadions, concerten, kermissen, uitvoeringen etc.

Waarom kiezen voor Silu Technology?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten wij ons altijd op het nieuwste onderzoek op het gebied van ontwerpen   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, efficiënte service en technische ondersteuning. Het enige dat we doen of doen is het verhogen van   efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Gebogen LED   Scherm en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us