Gebogen LED-scherm

Gebogen LED-scherm

Gebogen LED-scherm   Korte introductie

Silu`s binnen en buiten gebogen   LED-schermserie is een soort uniek flexibel LED-display dat de afgelopen jaren snel is gegroeid, dankzij het speciale mechanische ontwerp door het aanbieden van snelle insteltijd, minder aanpassingen en eenvoudig onderhoud dat bij uitstek geschikt is voor verhuur en digitaal   billboard-toepassingen.

De flexibele   De serie LED-displays heeft 2 verschillende klassen, de gebogen LED-videowall is instelbaar met een hoek van +/- 15 graden   paneelvergrendeling, de zachte LED-displaymodule is flexibel vrij te plaatsen. Dus dan de " naar binnen gebogen, naar buiten gebogen, S-vormig gebogen " kunnen eenvoudig worden opgezet met behulp van onze flexibele LED-schermwanddisplays.

* Indoor gebogen LED-display *

Gebogen LED-scherm videomuur

* Buiten gebogen LED-display *

Flexibele LED-display

Binnen & Flexibel buiten   LED Display-serie voor keuze

Silu-technologiebedrijf   ontwerpt en biedt meerdere functies van flexibel binnen en buiten   vormen van   LED-displays voor onze partners ' en de keuzes van de klant.

De typische toepassingen van Gebogen LED-schermweergave

Silu`s flexibele gebogen LED-schermen voor binnen en buiten is een reeks van   creatief en op maat gemaakt LED-visualisatieproduct voor verschillende plaatsen en gelegenheden, bijvoorbeeld   reclame voor digitale reclameborden, theaters, tentoonstellingen   achtergrondvideomuren op toneel,   uitzendkamers, winkelcentra   stadions, concerten, kermissen, optredens etc.

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Gebogen LED   Scherm en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us