Tablet Populaire Smart Electronic Products OEM-productie

Tablet Populaire Smart Electronic Products OEM-productie
Tablet Populaire Smart Electronic Products OEM-productie
Tablet Populaire Smart Electronic Products OEM-productie
Tablet Populaire Smart Electronic Products OEM-productie
Tablet Populaire Smart Electronic Products OEM-productie
Tablet Populaire Smart Electronic Products OEM-productie

Productdetails:

  • Merk:Atsilu
  • Serienummer: Att-10g2
  • Land van herkomst:China
  • Certificaat:CE, CCC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD100.00 + PER PC
  • Minimum bestelling: 1000
  • Gemiddelde levertijd:15 dagen
  • Betalingsmiddel:T / t
  • Pakket details:Kartonnen doos
  • Mogelijkheid om te leveren:10000 ~ 100000 stks per maand
Contact met ons

Tablet Smart Products   product beschrijving

Atsilu Tablet-pc, ook bekend als tablet Personal Computer (tablet-pc), is een kleine, draagbare personal computer met een aanraakscherm als het basisinvoerapparaat. Het heeft een aanraakscherm (ook bekend als Digital Board-technologie) waarmee gebruikers kunnen werken met een stylus of digitale pen in plaats van een traditioneel toetsenbord of muis. Gebruikers kunnen invoeren via ingebouwde handschriftherkenning, op het scherm zacht toetsenbord, spraakherkenning of een echt toetsenbord (indien aanwezig).

Windows OS-serie

De nieuwste Windows 7 heeft veel versies, waaronder de basisversie, thuisversie, vlaggenschipversie, enzovoort. Ze zijn allemaal besturingssystemen op basis van X86-architectuur. Het heeft zich ontwikkeld vanuit een eenvoudige grafische gebruikersinterface naar een typisch besturingssysteem met zijn eigen bestandsindeling en stuurprogramma. In feite is het het besturingssysteem geworden met de meeste gebruikers en het meest geaccepteerd door iedereen. Dus Windows 7 Besturingssysteem Wat zijn de voor- en nadelen van het systeem? Vervolgens, Let ' s Analyseer het zorgvuldig.

Windows 8.1 herstelt de vertrouwde " Start " knop, een duidelijk Windows-logo. Klik op deze knop om te schakelen tussen de moderne UI-startinterface en de traditionele desktop vrij. Win8.1 Update Plaats ook de shutdown-toets terug naar de rechterbovenhoek van de startinterface.

Meerdere desktops worden toegevoegd aan Windows 10. Met deze functie kunnen gebruikers meerdere desktopomgevingen gebruiken onder hetzelfde besturingssysteem, dat wil zeggen, gebruikers kunnen schakelen tussen verschillende desktop-omgevingen volgens hun eigen behoeften.

Android OS-serie

Android is een open-source Mobile Phone-besturingssysteem op basis van het Linux-platform dat eind 2007 door Google wordt vrijgegeven, en dan is het verbeterd om te gebruiken in netbooks en midden. Het platform is samengesteld uit het besturingssysteem, gebruikersinterfaces en applicatiesoftware, die de eerste echt open en complete mobiele software voor mobiele terminals wordt genoemd. Kortom, het Android-systeem is eigenlijk een zeer open systeem. Het kan niet alleen de functie realiseren van de meest gebruikte notebookcomputer van gebruikers, maar realiseert ook verschillende specifieke directionele operaties zoals mobiele telefoons, maar ook een besturingssysteem is dat speciaal is ontwikkeld voor mobiele apparaten. Het heeft voordelen in het consumptie van systeembronnen en het interactieontwerp van de mens-computer. Het is om traditionele en super eerdere verschillende voordelen in één besturingssysteem te nemen.

De voordelen

Tablet PC COMPUTERS   hebben onderscheidende kenmerken in uiterlijk. Sommigen zijn net als een enkel LCD-scherm, dat dikker is dan het algemene scherm en uitgerust met noodzakelijke hardware-apparaten zoals een harde schijf binnenin. Het is zo klein en licht als een laptop en kan op elk moment worden gebruikt. Het heeft meer mobiele flexibiliteit dan een desktop. Het grootste kenmerk van een tabletcomputer is het aanraakscherm en de handschrift-inputfunctie, evenals krachtige peninputherkenning, spraakherkenning, gebaarherkenningvermogen en mobiliteit.

Wat de voordelen betreft, is het Android-platform de ontwikkeling en het platform maakt elke fabrikant van mobiele terminal toe aan de Android-alliantie. Met de toenemende abundantie van gebruikers en applicaties, zal een nieuw platform binnenkort rijpen. Voor Android-ontwikkeling is de ontwikkeling bevorderlijk voor de accumulatie van populariteit. De populariteit hier bevat consumenten en fabrikanten, en voor consumenten is het grootste voordeel rijke softwarebronnen. Open platforms zullen ook meer concurrentie brengen, zodat consumenten de gewenste mobiele telefoons tegen lagere prijzen kunnen kopen.

Smart Tablet Computer gebruikt   LCD-schermen met aanraakherkenning, die met de hand kan worden ingevoerd met een elektromagnetische inductiepen. Tablet-pc is een combinatie van mobiele commerce, mobiele communicatie en mobiel entertainment. Het heeft de functies van handschriftherkenning en draadloze netwerkcommunicatie. Het wordt de terminator van een netbook genoemd. Volgens het structurele ontwerp kunnen tabletcomputers grofweg worden verdeeld in twee typen, namelijk " variabele tabletcomputer " met geïntegreerd toetsenbord en " pure tablet-computer " met een extern toetsenbord.

The Smart   Tabletcomputer zelf heeft een aantal nieuwe toepassingssoftware gebouwd voor het onderwijs. Zolang gebruikers op het scherm schrijven, kunnen ze tekst- of handgetekende grafische gegevens in de computer invoeren. Tabletcomputers kunnen worden onderverdeeld in een resistieve aanraakschermen en capacitieve touchscreens volgens hun aanraakscherm. Een capacitief aanraakscherm gebruikt de geïnduceerde stroom van het menselijk lichaam om te werken. De tablet-pc kan een telefoongesprek voeren via de ingebouwde signaaloverdrachtsmodule: WIFI-signaalmodule, SIM-kaartmodule (4G-signaalmodule). Volgens verschillende kiesmethoden kan het worden onderverdeeld in WiFi-versie en 4G-versie.

* Tablet PC   Foto. 01 *

tablet computer

* Tablet PC PIC. 02 *

Tablet computer

* Tablet PC   Foto. 03 *

Tablet

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us