Digitaal reclamebord

Digitaal reclamebord

Digitaal reclamebord Korte introductie

Silu`s digitale billboard LED-displayserie is robuust, betrouwbaar en IP65 + waterdicht & stofdicht   die afbeeldingen en video's met een hoge resolutie leveren met ongeëvenaarde helderheid en contrast, wat bijzonder geschikt is voor de grootformaat out of home media (OOHM) advertentiemarkten.

Ons digitale LED-billboarddisplay is gemaakt van hoogwaardige SMD- of DIP-LED-lampen, krachtige MBI 16-bits aandrijf-IC's, privé-dual-backup-PCB met een dikte van 1,6 mm, stabiele voeding van het merk Meanwell en LED-kast van staal of aluminium materiaal.

* Digitaal LED-reclamebord *

Digitaal reclamebord

* LED Video Billboard voor buiten & Reclame-LED   Aanplakbord *  

LED Video-reclamebord

Outdoor Digital Billboard Range voor optie

Silu`s outdoor digitaal   billboard LED-displayserie is beschikbaar   in verschillende pixelafstanden voor alle vaste reclametoepassingen buitenshuis. De gebruikers kunnen ervoor kiezen om LED-kasten van staal of aluminium te gebruiken of voor en achter montage van soorten LED-modules   om verschillende installatiemethoden en plaatsen aan te passen.

De typische toepassingen van Digitaal Billboard LED-display

Silu   outdoor digitale LED billboard displayserie genereert altijd het perfecte beeld, zelfs in direct zonlicht, en   zijn op grote schaal gebruikt in verkeerswegen, supermarkten, sportstadions, straatkanten en openbare parken, enz. om reclameboodschappen, afbeeldingen en video's te informeren.

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen, is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: LED digitaal reclamebord   en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us