Digitaal reclamebord

Digitaal reclamebord

Digitaal reclamebord Korte introductie

De digitale led-displayserie van Silu is robuust, betrouwbaar en waterdicht volgens IP65 + & stofdicht   die afbeeldingen en video's met een hoge resolutie leveren met een ongeëvenaarde helderheid en contrastniveaus, wat met name geschikt is voor de grootformaat advertentiemarkten voor thuismedia (OOHM).

Ons digitale LED-reclameborddisplay is gemaakt van hoogwaardige SMD- of DIP LED-lampen, krachtige MBI 16-bits IC's, private dual-backup 1,6 mm dikke PCB, stabiele voeding van het merk Meanwell en LED-kast van staal of aluminium.

* Digitaal LED-reclamebord *

Digitaal reclamebord

* Outdoor LED Video Billboard & Advertentie LED   Aanplakbord *  

LED video-billboard

Digitaal billboardbereik voor optie

Silu`s outdoor digital   billboard LED-display-serie is beschikbaar   in verschillende pixelpitches voor alle vaste buitenreclame-applicaties. De gebruikers kunnen ervoor kiezen om LED-kast van staal of aluminium te gebruiken of soorten LED-modules voor en achter te monteren   om verschillende installatiemethoden en plaatsen te matchen.

De typische toepassingen van Digitaal Billboard LED-display

Silu   digitale LED-billboard-displayserie voor buiten genereert altijd het perfecte beeld, zelfs in direct zonlicht, en   zijn op grote schaal gebruikt in verkeerswegen, supermarkten, sportgames, straatkantjes en openbare parken, enz. om reclameboodschappen, afbeeldingen en video's te informeren.

Waarom kiezen voor Silu Technology?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten wij ons altijd op het nieuwste onderzoek op het gebied van ontwerpen   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, efficiënte service en technische ondersteuning. Het enige dat we doen of doen is het verhogen van   efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: LED digitaal reclamebord   en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us