Stadion LED-display

Stadion LED-display

Stadion LED-display Korte introductie

Silu`s stadion LED-displayserie is op maat gemaakt voor stadions, arena's en palestras met de brede kijkhoeken, hoge contrastverhoudingen, superieure kleurgetrouwheid en mechanische nauwkeurigheid, die meesters is in het tonen van het merk en de advertenties van sportsponsors, organisatoren publiciteit, wedstrijdscores en live video-uitzendingen.  

Onze stadionperimeter-LED   display-serie keurt hoge helderheid SMD of DIP LED-lampen, MBI high-performance rijden IC's, beroemde merk Meanwell Power supply, Nova controlesystemen.

* Stadium Perimeter LED-display & Banner LED-display *

Stadion LED-display Perimeter LED-display

* Stadium LED videomuur *

Stadion LED Videomuur

Stadion Sport LED-display   voor optie

Silu`s stadion LED-displayserie heeft verschillende typen met verschillende pixelafstanden en LED-kastafmetingen,   dat is   gebruikt voor verhuur en vast in de   binnen of buiten   gebieden. Wij bieden LED-displays voor stadionomtrekken, LED-displays voor stadionbanners, LED-bewegwijzering voor stadion en grote LED-videomuurschermen voor stadion om aan verschillende toepassingen te voldoen.

De typische toepassingen van Stadion LED-display

Silu`s stadion LED-displayserie zal zeker het krachtige en effectieve thema voor operatoren demonstreren, dit LED-product wordt op verschillende manieren gebruikt in de stadions en palestras, zowel voor binnen- als buitensportevenementen tot   trillingsvrije videobeelden, merken en logo's weergeven, inclusief live videofeeds.

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen, is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Stadion   LED-display en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us