Stadion LED-display

Stadion LED-display

Stadion LED-display Korte introductie

Silu`s LED-displayserie voor het stadion is op maat gemaakt voor stadions, arena's en palestra's met de brede kijkhoeken, hoge contrastverhoudingen, superieure kleurenweergave en mechanische nauwkeurigheid, die meesters zijn in het tonen van sportsponsors 'merk en advertentie, organisatoren` publiciteit, scores van games en live video-uitzendingen.  

Onze stadionperimeter LED   display-serie maakt gebruik van hoge helderheid SMD of DIP LED-lampen, MBI high-performance rijden IC's, beroemde merk Meanwell voeding, Nova controlesystemen.

* LED-display stadionperimeter & Banner LED-display *

Stadion LED-display Perimeter LED-display

* Stadium LED videomuur *

Stadion LED videomuur

Stadium Sport LED-display   voor optie

Silu`s stadion LED-displayserie heeft verschillende types met verschillende pixelhoogtes en LED-kastgroottes,   dat is   gebruikt voor verhuur en vastgesteld in   binnenruimtes of buiten   gebieden. We bieden LED-displays voor stadionperimeter, LED-displays voor stadionbanners, LED-signages voor stadion en grote LED-videowandschermen voor stadion om aan een verscheidenheid aan toepassingen te voldoen.

De typische toepassingen van Stadion LED-display

Silu`s LED-displayseries voor het stadion zullen zeker het krachtige en effectieve thema voor de zakelijke markt demonstreren, dit LED-product wordt op verschillende manieren gebruikt in de stadions en paleizen, zowel voor indoor als outdoor sportevenementen tot   flikkervrije videobeelden, merken en logo's weergeven, inclusief live videofeeds.

Waarom kiezen voor Silu Technology?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten wij ons altijd op het nieuwste onderzoek op het gebied van ontwerpen   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, efficiënte service en technische ondersteuning. Het enige dat we doen of doen is het verhogen van   efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: Stadion   LED-display en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us