LED-videomuur

LED-videomuur

LED-videomuur Korte introductie

Silu`s   De serie LED-videowall-displays biedt afbeeldingen en video's van hoge resolutie, IT   is schaalbaarheid om elke maat of vorm te monteren, en uitstekende optische kenmerken waardoor de inhoud er vanuit elke hoek geweldig uitziet, ze zijn ook gemakkelijker te installeren en garanderen een lange levensduur met geavanceerde technologie en ontwerpinnovatie.  

Door een verbluffende beeldkwaliteit te bieden met precieze kleuren, creëert onze LED-videowall-serie uitzonderlijke visuele ervaringen die in de loop van de tijd constant blijven, zodat de gebruikers   om de LED te verhogen   geeft uptime weer dankzij de slimme functies en hoge betrouwbaarheid.

* LED-videomuur voor binnen & Verhuur LED Video Wall Display *

Binnen LEIDENE Videomuur

* Outdoor LED Video Wall Display *

LED-videomuur voor buiten

LED-videomuurproductreeks voor optie

Silu`s LED-videowall-serie is ontworpen voor binnen- en buitentoepassingen, namelijk   in verschillende configuraties aanpasbaar aan de verzoeken van klanten en partners om het betrouwbare product   te selecteren hieronder en bekijk beschikbare modellen.

De typische toepassingen van LED-videomuurscherm

De serie LED-videowallschermen van Silu heeft een beeldverhouding van 16: 9 waarmee elke pixelafstand exact   populaire resoluties, waaronder Full HD, 4K en kunnen ook worden geconfigureerd in elke videowallconfiguratie   om te voldoen aan de meest uiteenlopende toepassingsvereisten, die   wordt gebruikt   uitgebreid in sportfaciliteiten, uitvoeringen, touren, decorontwerp, omroep en controlekamers, tot detailhandel, uitvoeringen en reclame, met ondersteuning voor zowel binnen- als buitenverhuur of vaste installaties.

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: LED-videomuur en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us