LED Videomuur

LED Videomuur

LED Videomuur Korte introductie

Silu`s   LED-videowall-weergaveserie biedt afbeeldingen en video's met hoge resolutie, it   is schaalbaarheid om elke grootte of vorm te monteren, en uitstekende optische eigenschappen waardoor de inhoud er vanuit elke hoek fantastisch uitziet, ze zijn ook eenvoudiger te installeren en zorgen voor een lange levensduur met geavanceerde technologie en ontwerpinnovatie.  

Door het leveren van verbluffende beeldkwaliteit met precieze kleuren, creëert onze LED-videowall-serie uitzonderlijke visuele ervaringen die constant blijven in de tijd, waardoor gebruikers   om de LED   te verhogen geeft de uptime weer dankzij de slimme functies en hoge betrouwbaarheid.

* LED-videomuur voor binnen & Verhuur LED Video Wall Display *

LED-videomuur voor binnen

* Outdoor LED Video Wall Display *

LED-videomuur voor buiten

Productlijn LED-videomuur voor optie

De LED-videomuurserie van Silu is ontworpen voor binnen- en buitentoepassingen, namelijk   in verschillende configuraties aanpasbaar aan verzoeken van klanten en partners om het betrouwbare product te selecteren   hieronder en bekijk beschikbare modellen.

De typische toepassingen van LED Videomuurscherm

Silu's LED-videowandschermserie heeft een beeldverhouding van 16: 9 waarmee elke pixelafstand exact   bereikt populaire resoluties, inclusief Full HD, 4K en kunnen ook worden geconfigureerd in elke videomuurconfiguratie   om te voldoen aan de meest uiteenlopende toepassingsvereisten, die   wordt gebruikt   uitgebreid in sportfaciliteiten, uitvoeringen, touring, toneelontwerp, uitzending en controlekamers, voor detailhandel, prestaties en reclame, ter ondersteuning van zowel binnen- als buitenverhuur of vaste installaties.

Waarom kiezen voor Silu Technology?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten wij ons altijd op het nieuwste onderzoek op het gebied van ontwerpen   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, efficiënte service en technische ondersteuning. Het enige dat we doen of doen is het verhogen van   efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link: LED-videomuur en startpagina

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4F, Gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us