SILU LED-displayprojecten in Peru

SILU LED-displayprojecten in Peru

SILU Led Display-producten zijn   Met succes geïnstalleerd in Peru, dankzij onze partner AOC-bedrijf, hebben ze veel inspanningen geleverd om ons van vorig jaar te ondersteunen!

 

Onze outdoor P10mm LED-displays, met behulp van Epstar Chip, Guoxing gold line SMD3535, Chipone 2038 IC en Xinguang Suits, 1.2 mm IP65 ijzeren kast. Dit soort LED-displays voor buiten is echt op het productniveau Middle-High Configuration, en we bieden ook 3 jaar kwaliteitsgarantie en gratis onderhoudsdatum, het belangrijkste belang waar veel klanten om geven, is dat de prijs betrouwbaar en lager is dan de andere bedrijven die dezelfde configuratie gebruiken.

 

Silu LED-display van P16mm Stadium Led Displays voor buiten, hebben bijna dezelfde configuratie met P10mm pixelpitch, maar de zachte modulepakken en stadionkasten zijn ons eigen ontwerp en productie, dit soort stadion-led-displays kunnen worden geplaatst en vrijgelaten, het bekijken graden kan worden aangepast van 45 graden. tot 90 graden. om aan de verschillende toepassingen te voldoen.

SILU LED-scherm

SILU LED-scherm

SILU LED

SILU LED

SILU LED

SILU LED

SILU LED

SILU LED-scherm SILU LED-videomuur

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us