Hoe vind ik een LED-leverancier in China?

Hoe vind ik een led-leverancier in China?

China is een van de toonaangevende LED-display- en verlichtingshubs ter wereld, en de LED   de industrie maakt over de hele wereld naam met haar kwaliteitsproducten. Bovendien is de branche verzadigd met verschillende LED-fabrikanten, die constant met elkaar concurreren op het gebied van de beste producten. Daarom, als u LED's wilt importeren, is China een van de beste plaatsen om ze te krijgen.

 

Dat gezegd hebbende, het vinden van een   LED-bedrijf in China is geen gemakkelijke taak. Zoals eerder vermeld, is de markt verzadigd met een groot aantal LED-bedrijven, wat het kiezen van de beste een ontmoedigende taak kan maken. Bovendien is het vinden van een goede LED   gezelschap kan behoorlijk verwarrend zijn, vooral als je nog nooit eerder in China bent geweest. Maar laat dat u niet ontmoedigen, want dit artikel bevat een stapsgewijze handleiding over hoe u de beste LED-leverancier / -bedrijf in China kunt vinden.

 

Hoe vind je een betrouwbare LED-leverancier in China?

1. Kanaal naar bron

Hoe u een LED-leverancier in China kunt vinden

 

De eerste stap om een ​​goed LED-bedrijf te vinden, is om eerst een kanaal te identificeren waar u een lijst kunt vinden met bedrijven die in China actief zijn. Er zijn verschillende kanalen die u voor dit doel kunt gebruiken, maar de beste zijn:

 

a) Google

 

Een van de beste platforms om te gebruiken bij het zoeken naar LED-bedrijven in China is Google Zoeken. Door te zoeken “ de LED   bedrijf leverancier leverancier fabrikant exporteur in China ” vindt u een lijst met verschillende bedrijven die u kunt overwegen. Bekijk voor de beste resultaten alle bedrijven die op pagina 1 t / m 5 van de zoekresultaten verschijnen – hier vindt u bedrijven met een geweldige Google-zoekmachine rankings.

 

b) B2B-platforms

 

B2B-platforms zijn geweldige plekken om te zoeken als u een betrouwbaar bedrijf / fabrikant / leverancier / verkoper / exporteur nodig heeft. Als het gaat om LED-bedrijven, zijn enkele van de beste B2B-platforms die u kunt gebruiken Alibaba.com, Globalsource.com en MadeInChina.com.

 

c) Aangepaste gegevensplatforms

 

Als u alleen op zoek bent naar de beste LED-bedrijven in China, is een van de beste plaatsen om te zoeken op maat gemaakte dataplatforms. Deze platforms geven u details over de topfabrikanten, leveranciers, bedrijven, verkopers en exporteur van LED   producten.

 

Opmerking: aangepaste dataplatforms zijn premiumwebsites, waar u een abonnement of een vergoeding betaalt om toegang te krijgen tot informatie over bedrijven. Daarom moet u bereid zijn wat geld uit te geven bij het gebruik van deze platforms. Als u echter de betrokken aangepaste datakosten niet wilt betalen, kunt u contact met mij opnemen en ik zal u de informatie voor de eerste keer gratis verstrekken.

 

d) Tentoonstellingsplatforms

 

Nog een geweldige plek om LED-bedrijven in China te vinden, platforms die tentoonstellingen aanbieden. Deze platforms bevatten de producten van verschillende bedrijven van over de hele wereld, en u kunt een groot aantal LED-bedrijven in China vinden.

 

e) Aanbeveling van vrienden en familie

 

U kunt ook LED-bedrijven in China vinden door om aanbevelingen te vragen van vrienden en familieleden. Je kunt ze ook vragen om een ​​geweldig platform aan te bevelen dat je kunt gebruiken om een ​​goed bedrijf te vinden. Dit kan u helpen veel tijd en moeite (en zelfs geld) te besparen, en geeft u ook een geweldige lijst met LED-bedrijven om te overwegen.

 

f) Gele pagina's

 

Gouden Gids is een van de beste platforms om een ​​bedrijf te vinden. En hoewel er twijfels zijn of mensen nog steeds de Gouden Gids gebruiken, gebruiken een groot aantal bedrijven en bedrijven van over de hele wereld deze nog steeds voor advertenties. Yellow Pages heeft zelfs een online platform YellowPages.com, waar u kunt zoeken naar LED-bedrijven in China.

 

g) Uitbesteding

 

Als u niet graag enkele uren op zoek bent naar een LED-bedrijf in China, kunt u de taak tegen betaling uitbesteden aan andere mensen. Enkele van de beste platforms waar u het vinden van LED-bedrijven in China kunt uitbesteden   en tal van andere websites waar u een advertentie kunt plaatsen.

LED video wall leverancier

 

2. Controleer de kwalificaties van de bedrijven

 

Nu u een lijst met LED-bedrijven heeft gevonden die u voor uw bestelling kunt overwegen, is de volgende stap het verifiëren van de kwalificaties van elk bedrijf. Dit zal u helpen om uw opties te beperken en ervoor te zorgen dat u alleen overblijft met betrouwbare en betrouwbare bedrijven. Hieronder ziet u hoe u de kwalificaties van bedrijven die u in stap 1 hierboven vindt, kunt verifiëren.

 

a) Zoeken naar de bedrijven`   info op Whois.com

 

Whois.com biedt domeingeschiedenis van websites die online zijn gevonden. Daarom, als de bedrijven die u overweegt online aanwezig zijn, is Whois.com een ​​geweldige plek om te beginnen.

 

b) Zoeken naar bedrijven ’ info op Archive.org

 

Archive.org is een andere geweldige plek om informatie te zoeken over de bedrijven die u overweegt. Het bevat gedetailleerde informatie over verschillende bedrijven van over de hele wereld. Daarom kunt u erachter komen of de bedrijven die u overweegt echt met LED-producten te maken hebben, waar ze actief zijn, hoe lang ze al actief zijn, enz.

 

c) Betalen voor de klantgegevens van de bedrijven

 

De aangepaste dataplatforms die worden behandeld in (1. C) hierboven, kunnen u ook helpen de kwalificaties van de bedrijven die u overweegt te verifiëren. Deze platforms bevatten informatie zoals verkochte producten, het werkgebied, hoe lang het bedrijf al actief is, een geschiedenis van exportgegevens, enz. Daarom kunt u erachter komen of een bedrijf dat u overweegt betrouwbaar is of niet.

 

d) Google Street View gebruiken

 

Door te zoeken naar de bedrijven in stap 1 hierboven op Google Street View, kunt u zien en verifiëren waar ze zich bevinden. De informatie kan u ook helpen bij het inschatten van de grootte van het bedrijf.

 

e) Een Google-afbeelding zoeken

 

Een ander geweldig idee om informatie te krijgen over de LED-bedrijven die u overweegt, is door Google Afbeeldingen te zoeken. Door simpelweg op Google Image te zoeken naar de bedrijven die u overweegt, vindt u hun foto's, hun hoofdkantoor, belangrijke personen, producten die ze verkopen, enz.

 

f) Zoeken naar bedrijven op Facebook, YouTube en andere sociale mediasites

 

Tegenwoordig gebruiken de meeste bedrijven Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn en andere sociale medianetwerken om reclame te maken voor hun merken. De socialemediaprofielen van deze bedrijven bevatten meestal belangrijke informatie, zoals waar ze zich bevinden, de producten en diensten die ze aanbieden, hoe lang ze al actief zijn en nog veel meer. Daarom is het zoeken naar de LED-bedrijven die u overweegt op sociale media een van de beste manieren om te verifiëren dat ze legitiem zijn.

 

g) Het uitbesteden van de due diligence werkzaamheden aan een professional

 

Het verifiëren van de kwalificaties van elk van de bovenstaande bedrijven is een taak die gemakkelijker gezegd dan gedaan is. Gelukkig kunt u deze taak uitbesteden aan een professioneel onderzoeksbureau / bedrijf. De onderzoekers die u inhuurt, zullen u gedetailleerde informatie geven over de Led-bedrijven, waardoor u veel tijd en moeite bespaart.

 

h) Vliegen naar China en persoonlijk bezoek aan het bedrijf

 

Ten slotte is de meest effectieve manier om de kwalificaties van de LED-bedrijven die u in stap 1 hierboven hebt gekozen, te verifiëren, door China persoonlijk te bezoeken en elk van de bedrijven te bezoeken. Op deze manier kunt u zelf achterhalen waar de bedrijven zijn gevestigd, de producten die ze aanbieden en andere belangrijke informatie die u zal vertellen of ze legitiem zijn of niet.

 

3. Maak uzelf vertrouwd met LED  

Led scherm

 

Nadat u heeft gecontroleerd of de bedrijven die u hebt gekozen legitiem zijn (en alle bedrijven die dat niet zijn, hebben geschrapt), is de volgende stap om het juiste bedrijf te vinden, uzelf vertrouwd te maken met de wereld van LED. Als u dit doet, krijgt u alle informatie die u over LED moet weten, waardoor het proces om het juiste bedrijf te kiezen gemakkelijker wordt. Het zal er ook voor zorgen dat u een bedrijf kunt kiezen dat hoogwaardige LED   aanbiedt producten die zijn vervaardigd met behulp van de juiste technologieën en processen.

 

Hieronder ziet u enkele manieren waarop u meer informatie over LED kunt verkrijgen:

 

a) Lees-LED   tijdschrift – u kunt deze tijdschriften online vinden en downloaden via Google Zoeken. Als alternatief kunt u gedrukte exemplaren (papier) van de beste LED-tijdschriften kopen.

 

b) Zoeken “ LED-proces ” op Google en / of YouTube – dit geeft je toegang tot veel informatieve artikelen, papers en video's over LED, die je zullen helpen het proces beter te begrijpen.

 

c) LED-forums bezoeken – LED-forums zijn andere geweldige platforms waar u meer over LED kunt leren. Op deze forums kunt u communiceren met experts in de LED-sector, die u gedetailleerde informatie over LED kunnen geven. U kunt zelfs al uw vragen over het proces stellen en zeer informatieve antwoorden krijgen.

 

d) Bezoek aan een lokale LED-fabriek of winkel – wat is een betere manier om meer te leren over LED dan van de bron? Door een lokale LED-fabriek of -winkel te bezoeken, kunt u uit de eerste hand alles leren wat u moet weten over LED.

 

e) Uitbestedingsinformatie – Don ’ Urenlang zoeken naar informatie over LED? Wilt u iemand betalen om de informatie te vinden die u nodig heeft? Op deze manier bespaart u veel tijd en moeite en krijgt u toegang tot hoogwaardige, verhelderende informatie over het LED-proces.

LED-display leverancier

 

4. Neem contact op met de bedrijven

LED scherm

 

U heeft een aantal LED-bedrijven uitgekozen om te overwegen, hun kwalificaties geverifieerd en uzelf vertrouwd gemaakt met het LED-proces. Wat ’ is de volgende?

 

De volgende stap om het juiste LED-bedrijf in China te vinden, is contact opnemen met de bedrijven die u heeft gekozen. Door contact op te nemen met deze bedrijven kunt u meer over hen te weten komen, waardoor eventuele twijfels over hun kwalificaties wegnemen. U kunt er ook achter komen of de producten die ze aanbieden de juiste keuze voor u zijn, of ze naar uw thuisland worden verzonden of niet, en dus nee.

 

Hieronder ziet u enkele van de methoden die u kunt gebruiken om in contact te komen met de bedrijven:

 

a) Contact met hen opnemen via telefoon of e-mail

 

b) Een bezoek aan de bijkantoren in uw land of regio. Als alternatief kunt u persoonlijk naar China gaan en hun hoofdkantoor bezoeken.

 

c) Het uitnodigen van hun verkoopvertegenwoordigers in uw thuisland

 

d) Ze bezoeken op tentoonstellingen, exposities en conferenties waaraan ze deelnemen

 

5. Vergelijk de bedrijven en plaats een voorbeeldbestelling

 

U heeft uw opties voor LED-bedrijven inmiddels al beperkt. U zult echter nog steeds met een aantal bedrijven te maken hebben. In deze stap ga je alle overgebleven bedrijven vergelijken, zodat je kunt bepalen welke het beste bij je past.

 

De beste manier om de resterende bedrijven te vergelijken, is door een voorbeeldbestelling te plaatsen, zodat u zaken als de kwaliteit van producten, prijzen en andere belangrijke factoren kunt vergelijken. Hieronder ziet u hoe u dit kunt doen:

 

a) Begin met het kiezen van een drietal bedrijven uit de lijst van de overige LED-bedrijven

 

b) Geef hen de vereisten voor uw bestelling, d.w.z. de gewenste kwaliteit van de vereiste LED-certificering en veiligheidsnormen en -voorschriften, en uw gewenste doorlooptijd (tijd die het bedrijf nodig heeft om uw bestelling te leveren nadat u deze heeft geplaatst)

 

c) Als de bedrijven aan uw vereisten kunnen voldoen, kunt u een voorbeeldbestelling plaatsen en de ervaring van alle bedrijven vergelijken

 

d) Herhaal dit proces ongeveer een of twee keer om erachter te komen welk bedrijf het beste is van de overgebleven bedrijven.

 

6. Kies uw favoriete bedrijf

 

Met de bovenstaande 5 stappen komt u op een lijst met verschillende LED-bedrijven die u kunt overwegen voor uw bestelling, hun kwalificaties verifiëren, uzelf vertrouwd maken met het LED-proces, contact opnemen met de beste bedrijven en vervolgens hun producten en diensten vergelijken. . Door dit te doen, kunt u één bedrijf kiezen dat het beste past bij de LED-producten die u uit China wilt importeren.

Hoe vind ik een led-leverancier in China?

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us