De ontwikkeling van 3D-LED-weergavetechnologie in LED-weergavescherm

De 3D-LED-weergavetechnologie Ontwikkeling in LED-scherm

Het belangrijkste probleem dat moet worden opgelost wanneer time-sharing-technologie wordt toegepast op het LED-displaysysteem, is synchronisatie. Nu worden de oplossingen voor dit probleem hieronder geïntroduceerd. Om time-sharing-technologie toe te passen op het 3D LED Video Wall LED-weergavesysteem, moeten een draadloze zender en stereo synchrone bril worden toegevoegd.

Het draadloze zendapparaat is verbonden met de computer en verzamelt het weergegeven framesignaal. De reserve-vertragingsmodule kan het framesignaal van het linker- en rechteroog instellen voor een bepaalde vertraging van de draadloze zendmodus en het door de draadloze zendmodule sturen.

De 3D-LED-weergavetechnologie

Het blok kan de infrarood zendmodule of de Bluetooth-module gebruiken. De draadloze ontvangstmodule van stereo synchrone bril bedekt het rechteroog van de kijker na ontvangst van het framesynchronisatiesignaal van het linkeroog, en het linkeroog van de kijker na ontvangst van het framesynchronisatiesignaal van het rechteroog.

Het continue beeld wordt gesynthetiseerd door gebruik te maken van de tijdelijke kenmerken van het menselijk zicht. Na het berekenen van het interval tussen het door de computer gegenereerde framesynchronisatiesignaal en de verversingstijd van het weergavescherm, wordt de waarde toegewezen aan de vertragingsmodule van de draadloze zendermodule, die het synchronisatieprobleem tussen de stereobril en het LED-weergavescherm oplost. .

Een ander vermeldenswaardig punt is dat het menselijk oog ' Het vermogen om op continue beelden te reageren is 24 frames per seconde, dus met behulp van time-sharing-technologie moeten we de framefrequentie van de videobron instellen op meer dan 48 frames, wat gemakkelijk kan worden bereikt voor algemene weergaveapparaten.

De kosten zijn laag, dus het is alleen nodig om twee apparaten toe te voegen om een ​​betere oplossing te krijgen voor de LED-weergave van de 3D-beeld-LED-weergave.

3D-beeld LED-display

De ontwikkeling van 3D-LED-weergavetechnologie in LED-weergavescherm

Time-sharing-technologie kan het 3D-effect van het LED-weergavescherm weergeven, of het nu in het 3D LED-scherm is dat videomuurweergave-effector in de kosteneffectieve toepassing van 3D-weergavetechnologie op het LED-scherm bepaalde voordelen heeft, het huidige stereobeeld heeft geleidelijk de 3D LED-scherm videomuur met mysterieuze sluier, maar hoe het 3D-beeld beter kan worden weergegeven en hoe kijkers het 3D-beeld eenvoudiger kunnen zien, is nog onbekend. Om dit doel te bereiken, is het rooster-LED-display nodig. Samengevat,

De programmabron en kleurscheidingstechnologie, spectroscopietechnologie of roostertechnologie die worden gebruikt in time-sharing-technologie zijn verschillend. Elk frame heeft slechts één afbeelding voor het linkeroog of het rechteroog. Daarom worden de afbeeldingen van het linkeroog en het rechteroog niet herhaald met Figuur 4 als voorbeeld, maar zijn ze continu. De linker en rechter plaatjes zijn twee iets verschillende plaatjes. De linkerfoto's worden door het vorige frame aan het linkeroog gegeven en de rechterfoto's worden door het laatste frame aan het rechteroog gegeven. Vervolgens worden de beelden met 3D-scherptediepte gevormd door fusie in het menselijk brein.

Time-sharing-technologie kan alleen licht in één oog tegelijk zien, maar het verliest geen helderheid vanwege de visuele tijdelijke kenmerken van menselijke ogen, en time-sharing-technologie hoeft niet te doen met het originele LED-weergavesysteem.

Stereobeelden zijn wel te zien zonder bril, maar er zijn bepaalde eisen aan de positie van de kijker; de andere drie manieren kunnen tot dusverre niet worden gescheiden van de hulp van een bril, zodat ze 3D-effecten kunnen weergeven, maar het 3D-effect   LED-beeldscherm is volgens zijn principe niet geschikt voor buitentoepassingen, zoals bioscopen, winkelcentra, conferenties in veel binnentoepassingen.

3D-effect LED-scherm

Zalen enzovoort zijn plaatsen waar ze hun vaardigheden kunnen tonen. Het is te hopen dat in de nabije toekomst het LED-scherm dat 3D-beelden kan weergeven, steeds volwassener kan worden en uiteindelijk kan worden geïndustrialiseerd tot mensen ' s ogen.

Snelle link naar   De ontwikkeling van 3D-LED-weergavetechnologie in LED-weergavescherm en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us