Transparant LED-scherm krijgt vanaf 2018 een snelle ontwikkeling

Transparant LED-scherm krijg een snelle ontwikkeling vanaf 2018

Transparant LED-scherm, zoals de naam al aangeeft, is als glas met de aard van lichttransmissie. Het wordt gekenmerkt door transparantie. Het traditionele scherm is ongevoelig voor licht en wind, wat veel problemen veroorzaakt, zoals scherm met overgewicht, slechte warmteafvoer, complexe structuur, hoog stroomverbruik, abrupte vorm, enzovoort, waardoor " transparant LED-display " . Het heeft een doorlaatbaarheid van 50% tot 90% en de dikte van het paneel is slechts ongeveer 10 mm. De hoge doorlaatbaarheid hangt nauw samen met het speciale materiaal, de structuur en de installatiemodus.

Het principe van transparant LED-scherm is een micro-innovatie van LED-lampbalkscherm. Het fabricageproces van de patch, de inkapseling van de lamprups en het controlesysteem zijn verbeterd. Met de uitgeholde ontwerpstructuur wordt de obstructie van structurele onderdelen voor de zichtlijn verminderd en worden de doorlaatbaarheid en verlichtingsprestaties verbeterd. Vanwege de bijzonderheid van glazen vliesgevels, ramen en andere omgevingen, wordt de transparante LED-schermdoos meer aangepast. Gigantische kleurbron LED transparant scherm vereenvoudigt het ontwerp van de doos, vermindert de kielbreedte van de doos en het vaste aantal LED-lampbalksteunen. Het LED-unitpaneel kan van achter het glas worden geïnstalleerd, de unitafmeting kan worden aangepast aan de glasmaat en heeft weinig invloed op de verlichting en het perspectief van de glazen vliesgevel, en is handig voor installatie en onderhoud.

Transparant LED-scherm

Waar is een geleid transparant LED-scherm van gemaakt?

LED-transparant scherm is als glas met lichteffect, het maakt gebruik van SMT-patchproductietechnologie, kraalverpakkingstechnologie, tegelijkertijd is het controlesysteem gerichte verbetering; transparant LED-weergavescherm maakt gebruik van kralen die zijn ingebed in de lampbalksleuf, zodat het weergave-effect stabieler is, het perspectief breder is en het structuurontwerp een holle vorm heeft, waardoor het paar structurele onderdelen wordt verminderd. De obstructie van de zichtlijn maximaliseert de doorlaatbaarheid.

Op dit moment wordt LED-transparant scherm voornamelijk gebruikt in glazen vliesgevels, ramen, commerciële displays, Stage Dancing-schoonheid, tv-station, raam, tentoonstelling, juwelier / luchtgordijn en andere gebieden.

Wat zijn de kenmerken van een transparant LED-scherm en een glazen LED-gordijnscherm?

1. LED-transparante schermen met verschillende structuren om SMD-patchverpakkingstechnologie toe te passen om de lamp in de groef van de PCB te plakken, die de grootte van de module kan aanpassen. LED-transparante schermen maken gebruik van positieve luminescentie-technologie opzij. LED-transparant scherm, ook bekend als glazen vliesgevel LED-scherm, zijn gemeenschappelijke partners zijn glazen vliesgevel, glazen raam, enz., Nadat de stroom bedrijfspromotievideo's, afbeeldingen kan afspelen. Het LED-glazen scherm is een soort hoogwaardig op maat gemaakt foto-elektrisch glas, dat gebruikmaakt van transparante geleidende technologie en de structuurlaag van LED tussen twee glaslagen fixeert. Het kan verschillende afbeeldingen tekenen op basis van verschillende scènes (ster, patroon, lichaamsvorm en andere modieuze afbeeldingen).

2. Installatie en bediening van het LED-transparante scherm kan het grootste deel van de glazen vliesgevel van het gebouw installeren, de compatibiliteit is zeer sterk. Transparant LED-scherm kan worden gehesen, gemonteerd en een enkele installatie. De installatie van het LED-glasscherm is om de installatiepositie te reserveren bij het vooraf ontwerpen van het gebouw, waarna het bouwglas op het glasskelet wordt geïnstalleerd. Er is geen manier om de bestaande glazen vliesgevel te installeren. De installatie van het LED-glazen scherm is het inbouwen van bouwglas in de constructie van glazen vliesgevel, wat onhandig is voor onderhoud.

3. Productgewicht LED-transparante schermproducten zijn licht en transparant, PCB-dikte is slechts 1-4 mm, schermgewicht is 12 kg /. LED-glazen schermproducten met lichtgevend glas, glasgewicht van 28 kg /.

4. Onderhoud en onderhoud van het transparante LED-scherm zijn handig en snel, waardoor mankracht, materiële en financiële middelen worden bespaard. LED glazen scherm is nauwelijks te onderhouden. Het moet de structuur van bestaande gebouwen ontmantelen, het hele glazen scherm vervangen en de onderhoudskosten zijn hoog.

Transparant LED-gordijnscherm

Is het LED-transparante LED-scherm volledig transparant?

In feite is LED-transparant scherm niet volledig transparant. Veel internetgebruikers worden verkeerd begrepen bij hun naam. Het verbetert voornamelijk de transparantie van het LED-weergavescherm door middel van sommige technologieën, waardoor het weergavescherm dichter bij transparantie komt. Het meest voorkomende transparante LED-gordijnscherm van glazen vliesgevel is bijvoorbeeld in de glazen vliesgevel geïnstalleerd. In sommige hoogbouw, winkelcentra en andere glazen vliesgevels is het LED-transparante scherm niet naar buiten te zien. Ja, het ' is hetzelfde als ' s niet geïnstalleerd, maar als het display verlicht is, zie je een heel duidelijk en prachtig beeld. En het heeft geen invloed op de verlichting en ventilatie in deze hoogbouw en winkelcentra. Dit is wat de realiteit een transparant LED-scherm noemt.

Wat ' Is de rol van LED-transparant LED-gordijnvideomuurscherm?

1. Verkoop van goederen

Bezoekers kunnen direct de nieuwste en meest populaire informatie over goederen zien via het LED-scherm van het raam, dat direct de wens om te kopen stimuleert, waardoor de aandacht en de snelheid van het betreden van winkels wordt verhoogd en de verkoop van goederen wordt bevorderd. (Gigantische kleurenbron www.szjcyled.com)

2. Vaste advertenties

Nadat de installatie van het raam LED transparant scherm is voltooid, wordt het een vaste advertentieruimte in de winkel. Daarna promoot en publiceert het vaak om de voordelen van reclame in het spel te brengen.

3. Publicatie van informatie

Winkeliers kunnen LED-transparante raamschermen gebruiken om dagelijkse promotie-informatie te publiceren, zoals lidmaatschap, kortingen, enz.

4. Trek de aandacht

Het LED transparant scherm in het raam is een transparant LED scherm geplakt op het modieuze raam. Het advertentiemodel is veranderd van statisch naar dynamisch. Het unieke en opvallende ontwerp is erg aantrekkelijk.

Glazen LED-gordijnscherm

Hoe u een transparant LED-scherm kunt onderhouden

1. De voeding van het LED-transparante scherm moet stabiel zijn en de aardingsbeveiliging moet goed zijn.

2. Onder zware natuurlijke omstandigheden, zoals sterk onweer en bliksemweer en tyfoon, mag het apparaat niet zoveel mogelijk worden gebruikt.

3. Het transparante LED-videomuurscherm zelf is niet waterdicht, het binnendringen van water is dus ten strengste verboden. De afdichting van beschermende glazen vliesgevel, raam enzovoort moet gegarandeerd goed zijn.

4. Plaats het transparante LED-scherm niet in een omgeving met meer stof of meer geleidende metalen zoals ijzerpoeder.

5. Als er om verschillende redenen water in het scherm komt, moet de stroom onmiddellijk worden uitgeschakeld en moet het onderhoudspersoneel worden geïnformeerd. Compleet binnenkant scherm, lamp etc.

Snelle link naar Transparante LED   scherm en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us