KN95-gezichtsmasker populair geïntroduceerd om te gebruiken om COVID-19 te voorkomen

KN95-gezichtsmasker populair geïntroduceerd om te gebruiken om COVID-19 te voorkomen
KN95-gezichtsmasker populair geïntroduceerd om te gebruiken om COVID-19 te voorkomen
KN95-gezichtsmasker populair geïntroduceerd om te gebruiken om COVID-19 te voorkomen
KN95-gezichtsmasker populair geïntroduceerd om te gebruiken om COVID-19 te voorkomen

Productdetails:

 • Merk:SILU
 • Serienummer: KN95
 • Land van herkomst:China
 • Certificaat:CE, FDA

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

 • Offerte:USD1,50 ~ USD1,65 per stuk
 • Minimum bestelling: 10000
 • Gemiddelde levertijd:2 dagen
 • Betalingsmiddel:T / T
 • Pakket details:Kartonnen doos
 • Mogelijkheid om te leveren:300000 ~ 800000 stuks per dag
Contact met ons

KN95 gezichtsmasker Populair introduceren om de mensheid te beschermen tijdens de speciale periode.

China standaard en wereldwijde markt exporttype, best verkopend medisch product voor persoonlijke beschermingsmiddelen in de gezondheidszorg

 • Eenmaal gebruik gezichtsmasker
 • Chinese typen, FFP2
 • CE-certificaat
 • FDA 510K-certificaat *
 • Productielicentie van de Chinese regering
 • Exportvergunning voor China Gov. Klasse II medische beschermende producten
 • KN95 gezichtsmasker testrapport
 • 3 jaar garantie

KN95 GEZICHTSMASKER

Het KN95-gezichtsmasker is een geïntroduceerd medisch product om COVID-19 te voorkomen, het is veel gebruikt in China en werkt beter door de ervaringen of Chinese mensen, het toepassingsgebied van het KN95-gezichtsmasker is dat het geschikt is voor bescherming tegen schadelijke deeltjes zoals zoals stof, PM2.5-waasdeeltjes, influenza-bacteriën, druppeltjes, het is al tot het N95 FFP2-beschermingsniveau.

Dit product heeft de functie van bescherming tegen wind en kou. Opmerking: De bescherming die dit product biedt, kan verzwakt zijn bij langdurig gebruik en onder rekbare of natte omstandigheden. Verpakkingsgrootte: 20,5 * 16 * 4 cm Kenmerken: Veilig, ademend en hypoallergeen; en hoge filtratie, capaciteit. Elastische oorlussen zonder druk op de oren. Bied enige bescherming tegen stof of giftige dingen. Schoon en behulpzaam, het is geweldig voor houtbewerking, huisreiniging en algemeen onderhoud. Ze zijn gemaakt van non-woven materiaal, hebben een goede huidtolerantie en zijn comfortabel om te dragen.

Door superieure beschermingsniveaus te bieden, bescherming tegen het virus, bacteriën, stof, pollen, chemische deeltjes in de lucht, rook en nevel., Die een lage ademhalingsweerstand, unieke oppervlaktewaterbestendigheid en zachte voering heeft, niet-irriterend, glasvezel- vrij en latexvrij, het is een verstelbaar neusstuk voor eenvoudig gebruik, niet-steriel en voor eenmalig gebruik, elastische oorlus, economisch, praktisch, modieus en beschermend, dat ' Het is ook het beste kwaliteitsproduct om COVID-19 tijdens de speciale periode te voorkomen.

De voordelen die u misschien weet over KN95 gezichtsmasker:

1. Aanpasbare neusstang, meer geschikt voor alle gezichtstypen. glasvezelvrij, latexvrij.

2. Goede ventilatie en kan giftige deeltjes filteren.

3. Zeer elastische platte oorriemen: belasten de oren niet.

4. Huidvriendelijke niet-geweven stof; zacht en comfortabel om de kans op huidallergieën te verminderen.

6. Het KN95 gezichtsmasker is   gebruikt in & buiten om te voorkomen dat de kleine deeltjes in de lucht naar binnen gaan en de bacteriën en andere microben te weerstaan.

7. KN95-masker biedt de beste bescherming voor mensen tegen het griepvirus.

8. KN95-masker nu algemeen   worden gebruikt in ziekenhuizen, laboratoria, voedingsindustrieën, overal waar bescherming nodig is.

9. KN95-maskers voorkomen en isoleren het binnendringen van stof, deeltjes, alcohol, bloed, bacteriën en virussen.

10. Ademend, stofvrij, drielaags vouwbaar, vormt een driedimensionale ademruimte van 360 graden.

11. Hoge platte, zeer elastische oorhaken voor lagere druk.

12. Met een verborgen plastic neus kan de anticondens worden aangepast om holtes te vermijden en de inademing van schadelijke stoffen te verminderen.

KN95 GEZICHTSMASKER

kn95

N95 gezichtsmasker

Silu Technology is geen fabrikant om de producten te produceren, maar we kunnen alle producten rechtstreeks van de Chinese fabrikant krijgen gedurende de dringend noodzakelijke periode en zeker een lage prijs vragen. We kunnen dit niet maken in plaats van   onze hoofdzaak, maar in   de speciale periode hebben we allemaal de verantwoordelijkheid   en moet iets doen om mensen te helpen de COVID-19 te voorkomen, en de mensen die op aarde leven gezond en veilig te houden.  

" We zijn op een beslissend punt,   de afgelopen dagen overschreed het aantal nieuwe gevallen dat in de rest van de wereld werd gemeld steeds meer " , we zouden allemaal moeten weten dat aan de positieve kant, er ' s het signaal dat " wanneer je een inperkingsmaatregel doet zoals China doet, kun je daadwerkelijk een afname van de gevallen zien en uiteindelijk kan het worden ingeperkt. "   Aan de andere kant is de toename van gevallen in de rest van de wereld het echte slechte nieuws, en de twee (kanten) gecombineerd, laat het zien dat we ons eigenlijk in een zeer delicate situatie bevinden waarin de uitbraak alle kanten op kan gaan, op basis van over hoe we ermee omgaan " , " Agressieve, vroege maatregelen kunnen overdracht voorkomen voordat het virus voet aan de grond krijgt " .

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van internationale import- en exportindustrie. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor mensen over de hele wereld om de economische en levensvoordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.  

Snelle link: KN95 gezichtsmasker   en startpagina

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-23243136
- de telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us