Luchthaven LED-display Projecten

Luchthaven LED-displayprojecten

Wat voor soort LED-display kan worden gebruikt voor luchthavens? veel en veel gebruikers willen het duidelijk weten. Dus nu, laat ' s praten iets meer over de LED-displays voor luchthavens.

 

We feliciteren eerst dat SILU Group meer dan 1000 m2 LED-display-projecten in Indonesië heeft gewonnen, sommige led-displays zijn P4mm voor gebruik binnenshuis, sommige zijn P10mm voor gebruik buitenshuis en sommige zijn LCD-splitsingsscherm   voor gebruik binnenshuis.

 

Voor LED-displays binnenshuis, moeten we weten waar het LED-display zal worden geïnstalleerd en wat de gebruiker op het LED-display wil laten zien? Nadat we de antwoorden op de 2 vragen hebben gekregen, zullen we een oplossing in gedachten hebben. Zo kan indoor LED Display op de luchthaven worden gebruikt voor het tonen van reclamevideo's, vluchtinformatie, verkeersinformatie etc. LED Display wordt in of tegen   de muren, dus de   LED-scherm   moet kan worden onderhouden   vanaf de voorkant, dat ' Is het belangrijkste punt, dan zullen we er altijd voor zorgen dat de passagiers de inhoud duidelijk kunnen lezen   dat wordt weergegeven op de LED-displays, dus de pixelafstand van de luchthaven-LED-display zal ongeveer 4 mm zijn, dat betekent dat passagiers de inhoud kunnen lezen over een afstand van 2 meter tot 10 meter, dat ' s het basisverzoek voor de LED-displayoplossing. Ondertussen zouden de LED-displays   moeten zijn de high-end level producten, omdat de bedrijfstijd meer dan 18 uura   zal zijn dag na 7 dagen werken, dus de LED's die we zullen gebruiken, moeten van een kwaliteits- en functietype zijn.

 

Voor LED-displays voor buiten, geïnstalleerd als billboards in of uit   de luchthaven (luchthaven LED-display), ze worden voornamelijk gebruikt voor het tonen van reclamevideo's of afbeeldingen voor passagiers die komen en vertrekken, dus het LED-display moet een kijkafstand van 10 meter tot 100 meter hebben, waterdicht en stofdicht zijn de basisvereisten. luchthaven ligt dicht bij de oceaan, we moeten er rekening mee houden dat de ijzeren kast anticorrosief kan zijn. Conventionele LED-displays kunnen worden gebruikt als billboards voor buiten, vooral de gebruikers hebben een hoge kwaliteit en configuratie   vraag naar.

 

Voor LCD Video Wall, die in de controlekamer van de luchthavenautoriteit kan worden geïnstalleerd, moet het scherm samen met CCTV worden gebruikt.   We zullen   niet kies voor kleine pixelafstand LED-displays in plaats van de LCD's voor kostenoverweging.

 

Laten we nu ' s wachten   en zie binnenkort de foto's van het voltooide project.

Luchthaven LED-display-projecten

Luchthaven LED-display-projecten

Luchthaven LED-display-projecten

Luchthaven LED-display Luchthaven LED-scherm Luchthaven LED-videomuurprojecten

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us