Transparant LED-display Videomuurproject en oplossing

Transparant LED-display Videomuurproject en oplossing

Door een jarenlange ontwikkeling wordt het transparante scherm steeds stabieler en krijgt de applicatiemarkt stilaan vorm. Onder hen vormen commerciële complexe applicaties de overgrote meerderheid. Dus hoe kunnen transparante LED-displays beter worden gebruikt in commerciële complexen?

I. De achtergrondinformatie voor transparante LED-display

Aan het einde van de vorige eeuw werd het full-colour LED-scherm geboren, dat briljant was, maar het traditionele scherm was zwaar en bekritiseerd. Vervolgens verbeterden de grote fabrikanten hun producttechnologie, bevorderden ze de geboorte van spijlengordijn, vertrouwend op 10% - 50% van de doorlaatbaarheid, lichtere en dunnere prestaties van het traditionele scherm heeft een zekere impact. Marktsegmentatie leidde tien jaar geleden tot de opkomst van roosterschermen. Hoewel de penetratiegraad niet is verbeterd, is de kosteneffectieve verhouding goed. De voortdurende ontwikkeling en evolutie van technologie hebben de geboorte van transparant scherm bevorderd. Transparant LED-scherm is de laatste jaren iets nieuws. Silu wijdt zich sinds 2015 aan onderzoek en ontwikkeling en productie van het transparante scherm. Het heeft een geschiedenis van 4 jaar en heeft een rijke ervaring opgebouwd in de uitvoering van projecten.

Transparant LED-display Videomuurproject en oplossing

II. Toepassing van transparant scherm in commercieel complex

1. Toepassing van glazen vliesgevel

De toepassing van de glazen vliesgevel is een van de meest voorkomende toepassingen van transparant LED scherm, en met de toenemende populariteit van glazen vliesgevel is de toepassing aanzienlijk toegenomen. De structuur van de glazen vliesgevel is complexer, die over het algemeen is onderverdeeld in puntondersteunende, componentgebaseerde en volledig glazen constructies. Het beste moment waarop het transparante scherm kan ingrijpen, is voordat het ontwerp van de glazen vliesgevel is voltooid. Door de pre-planning van de glazen vliesgevelconstructie, kunnen transparant scherm en glazen vliesgevel beter worden geïntegreerd.

Transparant LED-display heeft een hoge doorlaatbaarheid, groen en energiebesparend. Het kan gebruikt worden in combinatie met een glazen vliesgevel. Het kan onzichtbaar worden geïnstalleerd zonder de verlichting en de kijklijn in de kamer te beïnvloeden, om het effect te bereiken van het oplichten van de glazen vliesgevel. Het neemt deel aan het tentoonstellingsvenster dat van vitaal belang is voor de architectuur en een sterke commerciële smaak heeft. Vanuit het perspectief van vliesgevel en nieuwe media is de gebruikerservaring de leidende factor, integreert het prachtige pracht in het ontwerpconcept van architectuur, handhaaft het de puurheid van de architectonische gevel en voltooit het de oneindige voortzetting van het commerciële tentoonstellingsleven.

2. Toepassing van binnenatrium

Binnenatriumtoepassing is de laatste jaren een populaire applicatiemethode. Transparant scherm geïnstalleerd in atriumpositie heeft geavanceerde artistieke schoonheid, mode, sfeer en smaak. Transparante LED-displays zijn vaak gebruikt als focus van de wereld ' s topontwerpers in hun werken om de smaak en stijl van de werken te versterken. Het transparante scherm van Silu lost op creatieve wijze de problemen op van het LED-display van het plafondtype, zoals beperkte belasting, ruimtelijke spanningsanalyse, technische veiligheid, hoge installatiekosten, complexe staalconstructies, enzovoort. Het maakt de plafond-LED-display van atrium mooier, net als beeldende kunst.

Atrium dat het transparante scherm optilt, of het nu verlicht is of niet, is zichtbaar voor het blote oog, dus er wordt meer aandacht besteed aan esthetiek en design, meer aandacht aan vorm en uniekheid, en creëer een nieuw label voor het weergeven van ruimtekunstschermen. Het neemt het milieu en decoratieve kunst als thema, integreert commerciële gebouwen, bedrijfsactiviteiten, reclame en andere aspecten, geeft effectief vorm aan het merkimago van ondernemingen, helpt bij het publiceren van goederen en is een tijdelijk nieuw marketing- en promotiemodel geworden.

Transparant LED-scherm

3. Toepassing van glazen etalage

Glasraamapplicatie is de transparante schermapplicatie van groot vensterglas en vloerglas. De scènes zijn voornamelijk merkketens, horlogewinkels, juwelierszaken, restaurants enzovoort. Vanwege de beperking van de omgevingsgrootte is het installatiegebied van een transparant scherm dat in een glazen raam wordt gebruikt, niet groot en wordt de pixelafstand met een hogere helderheid vaak gebruikt. Tegelijkertijd moet de applicatieomgeving meestal rekening houden met de doorlaatbaarheid, dus de horizontale en verticale afstand is vaak verschillend. Transparant LED-glazen scherm heeft de traditionele propagandamodus van het glazen raam veranderd, waardoor de advertentiemodus is veranderd van statisch naar dynamisch en high-definition visuele reclame-informatie naar de consument is verzonden. De weergave van winkels is in één oogopslag, waardoor de instappercentage en omloopsnelheid aanzienlijk worden verbeterd.

Silu transparant LED-display heeft de voordelen van hoge transparantie, onzichtbare installatie, groene energiebesparende, niet-afschermende verlichting enzovoort. Het kan de grootte en vorm van de glazen vliesgevel aanpassen, gemakkelijk passen bij alle soorten glazen vliesgevelomgevingen en heeft een sterk aanpassingsvermogen. In de toekomst zal transparant LED-display op grotere schaal worden gebruikt op het gebied van commerciële complexen en het ontwikkelingspotentieel is enorm. (Transparant LED-display Videomuurproject en oplossing)

Glazen raam transparant LED scherm

LED-rasterscherm en LED-gordijnscherm

LED-rasterscherm en LED-gordijnscherm worden voornamelijk gebruikt in het hoofd-LED-scherm, het hoofdlandschapsscherm en een oogverblindend effect in de centrale fase van binnenprestaties.

Kenmerkend:

(1) Display met hoge dichtheid en hoge resolutie;

(2) Het heeft een lichtgevoelig regelsysteem dat automatisch de helderheid van het scherm kan aanpassen aan de veranderingen van het binnen- en buitenlicht. Het bespaart niet alleen energie en beschermt het milieu, het verlaagt uw bedrijfskosten aanzienlijk, maar maakt het publiek ook acceptabeler.

(3) Het product heeft een reeks energiezuinige oplossingen, die 1/3 van de oorspronkelijke energie kunnen besparen wanneer het scherm actief is, en uw bedrijfskosten verder aanzienlijk verlagen.

(4) Het heeft een hoge verversingssnelheid en een hoog grijsniveau, waardoor het LED-display realistischer wordt, voldoet aan de eisen van hoge visuele kwaliteit voor commercieel gebruik, voldoet aan de behoeften van fotograferen bij verschillende gelegenheden en effectief het flikkerende fenomeen tijdens het fotograferen vermijdt.

(5) Het heeft de functie van helderheid en kleurcorrectie punt voor punt, wat het scherm dat wordt weergegeven door LED kan verrijken, voldoet aan de eisen van hoge visuele kwaliteit voor commercieel gebruik en verschillende batches schermen gemengd gebruik kan maken;

(6) Het is uitgerust met een professioneel audio- en videoverwerkingssysteem dat de verwerking van verschillende signalen op het podium ondersteunt, de kwaliteit van de signaalverwerking garandeert en het mogelijk maakt om high-fidelity beeldsignalen af ​​te spelen.

(7) Het heeft de functie van dubbele draad hete back-up. Twee computers besturen tegelijkertijd één scherm. Als de ene computer problemen heeft, neemt een andere computer het automatisch over om de normale werking van het beeldscherm te garanderen.

(8) Het is niet alleen gemakkelijk te installeren en te demonteren, maar ook kosteneffectief, geschikt voor de grootschalige productiefase-achtergrond.

(9) Het heeft de kenmerken van een licht, dun, dik en transparant ontwerp, gemakkelijke installatie, wind- en regenbestendigheid, grootschalige landschapsarchitectuur en is geschikt voor verfraaiing van het milieu.

(10) Het gordijnscherm is eenvoudig te installeren, wind- en regenbestendig, geschikt voor grootschalige landschaps- en kleurtransformatie en is het belangrijkste en meest effectieve expressie-element van digitaal podium en bar geworden.

(11) Ondersteuning van de signaallijn om in elke richting te bewegen, waarbij wordt voldaan aan verschillende boxindelingen en plaatsing, om verschillende effecten van het scherm te creëren;

(12) Uitgerust met verschillende specificaties van de airbox, wat handig is voor opslag en transport van de box, en heeft een zeer goede rol gespeeld bij het beschermen van het LED-scherm;

(13) Het buitenmodel heeft een goed waterdicht effect, IP65 beschermingsgraad, geschikt voor gebruik in de buitenomgeving.

Transparant LED-glas

Snelle lijn naar   Transparant LED-display Videomuurproject en oplossing en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us