Buiten vast digitaal LED-reclamebordproject en oplossing

Buiten vast digitaal LED-reclamebordproject en oplossing

Installatiemethoden van buiten vast LED-scherm

1) Montage (wandmontage) is geschikt voor beeldschermen kleiner dan 10 vierkante meter. De eis aan de wand is dat er betonnen balken in de massieve wand of ophanging zitten. Holle stenen of eenvoudige scheidingswanden zijn niet geschikt voor deze installatiemethode.

2) De montage is geschikt voor het beeldscherm van meer dan 10 vierkante meter en is gemakkelijk te onderhouden. Andere specifieke vereisten zijn hetzelfde als wandmontage.

3) Heffen: van toepassing op het beeldscherm onder 10 vierkante meter, deze installatiemethode moet een geschikte installatielocatie hebben, zoals de bovenste dwarsbalk of dwarsbalk. En het scherm heeft over het algemeen een achterkant nodig.

4) Stoelmontage: verwijderbare stoelmontage: verwijst naar de afzonderlijk verwerkte standaard. Gelegen op de grond, kan bewegen. Vaste stoel: verwijst naar het vaste stoelframe dat is verbonden met de grond of muur.

5) Kolomtype, Mozaïek,   Dak type

De algemene installatiemethode is om de schroef aan de muur te bevestigen, het frame in het vaste frame te bevestigen, het scherm in het frame te installeren, het netsnoer aan te sluiten, de draden te rangschikken, de foutopsporing zo goed mogelijk aan te steken.

Buiten vast digitaal LED-reclamebordproject en oplossing

Buiten vast digitaal LED-reclamebordproject en beschrijving van de oplossing

Outdoor LED elektronische schermmedia is de ontwikkelingstrend van de reclame-industrie in de 21e eeuw. Het is een weergave-apparaat voor binnen- en buitenreclame met audio- en videofuncties, en het is een toonaangevend hightechproduct ter wereld. Dit soort apparatuur is nieuw en uniek qua uiterlijk, en het gebied kan naar believen worden aangepast. Het kan niet alleen audio- en video-advertentieprogramma's uitzenden, maar ook aan alle kanten vaste advertentieruimte voor lampenboxen installeren. Nu moedigen regeringen in het hele land het gebruik van LED-schermen voor buiten aan en annuleren ze canvasreclame en de goedkeuring van lampboxreclame een voor een.

Outdoor LED-scherm is een ideale vervanging voor canvasreclame en lightbox-advertenties. Elektronische LED-schermmedia zijn onderverdeeld in grafische weergavemedia en videoweergavemedia, die zijn samengesteld uit LED-matrixblokken. Grafische en tekstweergavemedia kunnen Chinese karakters, Engelse tekst en afbeeldingen synchroon met computers weergeven. Videoweergavemedia worden bestuurd door een microcomputer. Afbeeldingen, tekst en afbeeldingen zijn er in overvloed. Diverse soorten informatie kunnen real-time, synchroon en overzichtelijk worden uitgezonden. Ook tweedimensionale en driedimensionale animatie, video, televisie, vcd-programma's en live scènes kunnen worden weergegeven.

LED-elektronische schermmedia tonen afbeeldingen met levendige kleuren, sterk stereoscopisch gevoel, statisch als olieverf, bewegend als films, veel gebruikt in financiën, belastingen, industrie en handel, post en telecommunicatie, sport, reclame, fabrieken en mijnbouwbedrijven, transport, onderwijs systeem, stations, kades, luchthavens, winkelcentra, ziekenhuizen, hotels, banken, effectenmarkten, bouwmarkten, veilinghuizen, industrieel ondernemingsbeheer en andere openbare plaatsen. 。

Met de voortdurende ontwikkeling van het stedelijk bouwproces, reclamebord met LED-display voor buiten   als nieuwe drager van reclamemedia wordt steeds meer gebruikt. LED-displays voor buiten kunnen het imago van de stad echt verbeteren en reclamevormen zijn flexibel en divers. Bij het gebruik van een LED-display voor buiten zijn er echter nog enkele zaken die aandacht vereisen:

Structureel ontwerp

Het LED-scherm voor buiten is meestal groot, dus het is erg zwaar. Geïnstalleerd in het LED-display voor buiten, moet de startpagina aandacht besteden aan het ontwerp van de structuur. Bij de installatiestructuur moet rekening worden gehouden met: windweerstand, aardbevingsweerstand, draagvermogen en andere belangrijke factoren; ten tweede moeten de vorm, structuur en het ontwerp van de externe decoratie van het scherm in harmonie zijn met het aangrenzende gebouw of de omgeving; ten derde de lokale omgevingsfactoren, zoals luchtvochtigheid, luchtzoutgehalte (kuststad), enzovoort.

Lichte vervuiling

Met de populariteit van LED-display, het concept van " lichtvervuiling " werd voorgesteld. Dus uiteindelijk telt het LED-display als " lichtvervuiling " ? De internationale definitie van lichtvervuiling is doorgaans onderverdeeld in drie categorieën: witlichtvervuiling, kunstmatige daglichtvervuiling en kleurlichtvervuiling. Momenteel zijn er alleen relevante voorschriften voor glazen vliesgevels bij witlichtvervuiling in China, en zijn er geen relevante voorschriften voor kunstmatige dag- en kleurlichtvervuiling. Maar aangezien de kleurvervuiling ervoor zorgt dat mensen zich ongemakkelijk voelen, zou het moeten behoren tot " lichtvervuiling " . Bij het ontwerp van het beeldscherm wordt altijd rekening gehouden met het voorkomen van lichtvervuiling van het beeldscherm.

LED-display voor buiten

Afhankelijk van de oorzaken van de vorming kunnen overeenkomstige oplossingen worden gekozen.

1. Redelijke planning van weergavegebied en installatielocatie

Volgens de vereisten van kijkafstand, kijkhoek, omgeving en weergave-inhoud, zijn het weergavegebied en de locatie redelijk gepland. In plaats van blindelings een supergroot gebied en een belangrijke positie na te jagen.

2. Selectie en ontwerp van afspeelinhoud

Het grootschalige reuzenbeeldscherm is de publieke media, inclusief het openbaar welzijn, reclame, indicatoren enzovoort. Bij het kiezen van de inhoud om af te spelen, moeten we het eens zijn met het publiek ' s eisen en afwijzing vermijden.

3. Multilevel grijscorrectietechnologie verbetert de kleurzachtheid.

LED-display-producten om meer grijsniveaus te gebruiken, zodat de kleur er zacht en natuurlijk uitziet.

4. Helderheidsaanpassingssysteem met systematische automatische aanpassing

De helderheid van de omgeving varieert sterk op verschillende tijd en plaats. Als de helderheid van het weergavescherm groter is dan die van de omgeving, zal dit ervoor zorgen dat mensen ' s ogen als ongeschikt. Vooral het helderheidsverschil tussen dag en nacht is vrij groot, wat resulteert in lichtvervuiling. Ons automatische helderheidsaanpassingssysteem kan de uitzendhelderheid automatisch omzetten die geschikt is voor de omgeving om lichtvervuiling te voorkomen.

In vergelijking met neonlichten en advertenties met witte lichtbakken hebben veel fabrikanten van LED-displays de afgelopen jaren veel werk verzet op het gebied van naaldlichtvervuiling. De mate van lichtvervuiling is sterk verminderd, wat een grote bijdrage heeft geleverd aan het verrijken van onze visuele ruimte en het verlichten van een beter leven.

Reclame LED digitaal reclamebord

Zaken die aandacht behoeven bij de installatie van LED buitenreclame scherm

1. Bliksembeveiligingsmaatregelen voor installatie van gebouwen en schermen

Om de sterke elektromagnetische aanval veroorzaakt door onweer en bliksem te vermijden, moeten de behuizing van het scherm en de buitenste beschermende laag van de verpakking van het scherm worden geaard en moet de weerstand van het geaarde circuit minder zijn dan 3 euro, zodat de stroom veroorzaakt door onweer kan op tijd van de lijn worden gelost.

2. Waterdichte, stofdichte en vochtbestendige maatregelen voor het hele scherm

De naadloze verbinding moet worden gemaakt tussen de koker en de koker, evenals tussen de zeef en het beladen installatieobject, om waterlekkage en vocht te voorkomen. Binnenin het scherm moeten goede afwaterings- en ventilatiemaatregelen worden getroffen. Als er waterophoping in het interieur is, kan dit op tijd worden afgehandeld.

3. Selectie van circuitchips

In het noordoosten van China kan de temperatuur in de winter over het algemeen onder de 10 graden komen, dus bij het kiezen van circuitchips moeten we industriële chips kiezen waarvan de werktemperatuur lager is dan 40 graden Celsius en 80 graden Celsius, om de situatie te vermijden dat het display scherm kan niet starten vanwege te lage temperatuur.

4. Ventilatiemaatregelen moeten in het scherm worden genomen

Wanneer het scherm geëlektrificeerd is, zal het wat warmte genereren. Als deze warmte niet tot op zekere hoogte kan worden afgevoerd en verzameld, zal de interne omgevingstemperatuur te hoog worden, wat de werking van de geïntegreerde schakeling zal beïnvloeden. Serieus, het kan leiden tot verbranding, zodat het scherm niet kan werken. Daarom is het noodzakelijk om de ventilatie- en warmtedissipatiemaatregelen binnen het scherm goed uit te voeren. De temperatuur van de interne omgeving moet tussen min 10 graden en 40 graden worden gehouden.

5. Selectie van High Bright Core

Selectie van LED-lichtbuis met hoge helderheid, kan ons in direct zonlicht laten, nog steeds, goede resultaten laten zien, maar kan ook het contrast met de omgeving verbeteren, zodat het schermpubliek breder is, in een verre afstand, een breed perspectief, daar is nog steeds een goede prestatie.

Stort u nog steeds geld in online advertenties? Werkt het goed? Heeft u aan uw propaganda-verwachtingen voldaan? Met de komst van het digitale tijdperk is het nu de wereld van LED-schermreclame voor buiten.

Als duurzame buitenreclame zijn de unieke voordelen en het sterke merkeffect uw investering waard.

Sinds het begin van het informatietijdperk is LED-display voor buiten favoriet bij drukke winkelstraten. Een tijdlang lijkt het LED-display voor buiten het traditionele beeld van het stedelijke landschap te hebben omvergeworpen. Met de voortdurende ontwikkeling van het stedelijke bouwproces wordt het LED-scherm voor buitengebruik als een nieuwe drager van reclamemedia steeds meer gebruikt.

Het LED-display voor buiten kan inderdaad het imago van de stad verbeteren en de vormen van adverteren zijn flexibel en divers geworden. Times Square in New York, VS, en het LED-display voor buiten in Ginza in Tokio, Japan, zijn de stadsborden. Hieruit kunnen we de ontwikkelingssnelheid en stadsstatus van LED-buitenverlichting zien.

Outdoor Advertising LED-scherm ontwikkelt zich snel en is een nieuwe favoriet geworden.

Tot nu toe is de ontwikkeling van LED-grootscherm voor buitenreclame ook in de afgelopen tien jaar geweest. Met het toenemende effect van zakelijke agglomeratie van jaar tot jaar, wordt hun missie om het imago van de stad te laten zien steeds belangrijker. Buitenreclame in de media is niet alleen de belichaming van stedelijke economische en commerciële welvaart, maar ook de belichaming van stedelijke cultuur en kwaliteit. Ze dragen het merklogo, de naam, de cultuur en de organische merkcombinatie en hebben een beslissende invloed op de verspreiding van het merkimago. Het grote scherm van LED-buitenreclame is ongetwijfeld de lieveling geworden van nieuwe mediacommunicatie.

LED-reclamescherm voor buiten schetst stedelijke kunst. Als afleiders van stad, regio en zakelijk karakter zorgen ze voor menselijke beleving en beleving en worden ze herkenningspunten van de stad, zodat mensen het startpunt en het eindpunt van hun terugreis kunnen vinden. Bovendien is volgens de gegevens van relevante organisaties het gemiddelde wekelijkse aankomstpercentage van LED-weergavemedia voor buitenshuis 61,8%, de gemiddelde aankomstfrequentie van de wekelijkse zakenkring 3,8 en het gemiddelde maandelijkse aankomstpercentage 79,3%. 30% van het publiek besteedt actief aandacht aan LED-weergavemedia voor buiten, en het gemiddelde verblijf van één oog van het publiek is 15,1 seconden. Het is niet moeilijk in te zien dat LED-buitenreclame nauw verwant is aan alle aspecten van ons leven, en een belangrijke rol speelt bij het vormen van een goed merkimago en het aantrekken van consumenten om deel te nemen aan het proces van merkcommunicatie.

Reclame voor grote LED-videomuur

LED-scherm voor buiten zorgt ervoor dat merkpromotie een betere wereld ontmoet

In vergelijking met andere dragers heeft het buitendisplay uitstekende kenmerken en voordelen. sociale vooruitgang en technologische ontwikkeling bieden een goede mogelijkheid voor de ontwikkeling van led-displays. LED-scherm kan de afstand tussen het publiek echt verkleinen, zodat de verspreiding van meer specifieke, meer mensvriendelijke marketing. Het LED-display kan vaste voet aan de grond krijgen in buitenreclame-media en het grote voordeel ervan ligt in de realisatie van waarde.

Snelle lijn naar   Buiten vast digitaal LED-reclamebordproject en oplossing en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us