Stagehuur LED-display Videomuuroplossing voor binnen en buiten

Stage Rental LED-display Videomuuroplossing voor binnen en buiten

De toepassingen van Stage Rental LED Display Video Wall Solution omvatten hoofdzakelijk twee velden:   Indoor Stage Rental LED-display Videomuuroplossing en Outdoor   Stage Rental LED-display Videomuuroplossing.

Oplossing 1: High-definition LED-videomuurweergave voor binnen

Het Indoor High-definition LED-full-colour scherm voor de verhuurmarkt wordt voornamelijk gebruikt in high-end entertainmentdisco, grootschalig dansfeest, modeconferentie, tv-station, grote conferentieruimte, hoofdbeeldscherm en hoofdlandschapsscherm in het midden podium van het auditorium, etc.

Stage Rental LED-display videomuuroplossing

Het voordeelkenmerk is als volgt:

(1) Hoge dichtheid, hoge definitie.

(2) Het heeft een lichtgevoelig regelsysteem, dat automatisch de helderheid van het scherm kan aanpassen aan de veranderingen van het binnen- en buitenlicht. Het bespaart niet alleen energie en beschermt het milieu, het verlaagt uw bedrijfskosten aanzienlijk, maar maakt het publiek ook acceptabeler.

(3) Het product heeft een reeks energiezuinige oplossingen, die 1/3 van de oorspronkelijke energie kunnen besparen wanneer het scherm actief is, en uw bedrijfskosten verder aanzienlijk verlagen.

(4) Hoge verversingssnelheid en hoog grijsniveau maken het beeld van het LED-scherm realistischer, voldoen aan de eisen van hoge visuele kwaliteit voor commercieel gebruik, voldoen aan de behoeften van fotograferen bij verschillende gelegenheden en vermijden effectief het flikkerende fenomeen tijdens het fotograferen.

(5) Het heeft de functie van helderheid en kleurcorrectie punt voor punt, waardoor het beeld van LED-display overvloediger wordt en voldoet aan de eis van hoge visuele kwaliteit voor commercieel gebruik, en verschillende batches schermen kan mengen.

(6) Het is uitgerust met een professioneel audio- en videoverwerkingssysteem dat de verwerking van verschillende signalen op het podium ondersteunt, de kwaliteit van de signaalverwerking garandeert en het mogelijk maakt om high-fidelity beeldsignalen af ​​te spelen.

(7) Het heeft de functie van dubbele draad hete back-up. Twee computers besturen tegelijkertijd één scherm. Als de ene computer problemen heeft, neemt een andere computer het automatisch over om de normale werking van het beeldscherm te garanderen.

(8) Met draagbaar, ultradun, snel installatieontwerp, zodat u de installatie en demontage van het beeldscherm in korte tijd kunt voltooien.

(8) Ondersteun de signaallijn om willekeurig te bewegen om te voldoen aan verschillende boxindelingen en plaatsing, om verschillende effecten van het scherm te creëren.

(9) Uitgerust met verschillende specificaties van de airbox, is het handig voor opslag en transport van de box en heeft het een zeer goede rol gespeeld bij het beschermen van het LED-scherm.

Indoor LED Video wall controlesysteem

Oplossing 2: Outdoor high-definition LED-videomuurweergave

Het High-definition LED-kleurenscherm voor buiten voor de verhuurmarkt wordt voornamelijk gebruikt in high-end entertainmentuitvoeringen, grootschalige bijeenkomsten, modeconferenties, tv-stations, DJ-toeren, stadions, buitenverhuurevenementen en het hoofdlandschapsscherm dat wordt gebruikt in de buitengelegenheden, etc.

Outdoor LED Video Wall Control-systeem

De voordeelkenmerken zijn bijna hetzelfde als bovenstaande LED-videomuurschermen voor binnen, de volgende zijn de extra functies en verzoeken:

(1) Hoge helderheid, high-definition en high-refresh

(2) Buiten IP65-classificatie waterdicht en stofdicht.

(3) Lichtgewicht CNC spuitgegoten aluminium materiaal LED-paneel.

(4) Beter koelsysteem.

Snelle link naar Stagehuur LED-display Videomuuroplossing   en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us