LED-display Wand Elementaire kennis Deel 5.

LED-weergavemuur   Elementaire kennis Deel 5.

56. Waar wordt GPRS-technologie gebruikt voor beeldschermen?

In het GPRS-datanetwerk op basis van mobiele communicatie, worden de gegevens van ons LED-display gecommuniceerd via de GPRS-transceivermodule, die de kleine hoeveelheid datatransmissie van punt naar punt op afgelegen plaatsen kan realiseren en het doel van afstandsbediening kan bereiken.

LED-display wandmodule-eenheid

57. Wat is een USB-interface

De Engelse afkorting van USB is een UNIVERSAL SERIAL BUS, die in het Chinees wordt vertaald als Universal Serial Bus. Ook bekend als Universal Serial Interface, ondersteunt het hot-plug-in en kan tot 127 pc-randapparatuur worden aangesloten: USB 1.0 en USB 2.0.

58. Wat is een metalen raamwerk

Het indoor LED-scherm is over het algemeen gemaakt van een aluminiumlegering, die is uitgerust met de aandrijfkaart, lampbord, besturingsprintplaat, displaybord en schakelende voeding. Het buitenframe is gemaakt van een frame van aluminiumlegering voor LED-display, met aluminium bekleed roestvrij staal, integratie van plaatstaal, enz. Het buitenschermframe is over het algemeen gemaakt van hoekstaal of I-balkstaal, afhankelijk van de grootte en het draagvermogen van het schermlichaam. Het buitenframe kan worden gedecoreerd met aluminium-kunststof plaat, roestvrij staal en andere materialen.

59. Wat loopt er niet onder controle? Hoeveel soorten?

De out-of-control points zijn onder te verdelen in drie categorieën: blinde vlek (ook wel dode vlek genoemd), constant lichtpunt (of donkervlek) vlampunt.

Pixel-kalibratiesysteem

60. Wat is de onbeheerste pixelsnelheid van een LED-display?

Onbeheerste pixelsnelheid is het percentage onbeheerste pixels op het hele scherm tot het hele scherm. Er zijn onbeheerste pixels in het LED-weergavescherm (de verlichtingsstatus komt niet overeen met de weergavestatus die vereist is voor de controle-eisen, zoals blinde vlekken). Maar zolang de onbeheerste pixelsnelheid het toegestane bereik niet overschrijdt en discreet wordt verdeeld, is het normaal. Volgens de industriestandaard " Algemene specificatie voor LED-scherm " , is de onbeheerste pixelsnelheid van het buitenscherm niet meer dan tweeduizendsten, en de onbeheerste pixelsnelheid van de LED-displaymuur van het binnenscherm   niet meer dan drieduizendsten bedraagt.

61. Wat is drie in één? Wat zijn de voor- en nadelen?

Het betekent dat SMT-lampen ingekapseld met drie verschillende kleuren RGB LED-wafers verticaal naast elkaar worden geplaatst op basis van een bepaalde afstand, wat niet alleen de voordelen van drie in één heeft, maar ook de nadelen van drie in één oplost: complex proces en moeilijk onderhoud.

Zachte LED-module

62. Wat is RS-232-communicatie, RS-485-communicatie en RS-422-communicatie? Wat zijn de voordelen?

RS-232 is een seriële gegevensinterfacestandaard. Het basiscommunicatiemechanisme van RS485 en RS232 is hetzelfde. Het voordeel is om de tekortkomingen van RS232 te compenseren, die niet meerdere apparaten tegelijkertijd kunnen beheren. Het communicatieprincipe van RS-422 is vergelijkbaar met dat van RS485. Het verschil is dat de bus bestaat uit twee paar getwiste paren (vier draden) met het label R + R-T + T-.

Het nadeel is dat de bedradingskosten hoog zijn en dat het gemakkelijk is om fouten te maken. Het ' wordt nu minder gebruikt, dus ik won ' ga hier niet in op details.

Snelle link naar Elementaire kennisproducten met LED-displaywand   en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us