LED-scherm Elementaire kennis Deel 4.

LED-schermweergave Elementaire kennis Deel 4.

37. Hoeveel punten (LED-pixel) kunnen de systeembesturing regelen?

Communicatiescherm A-kaart: monochroom en tweekleurig 1024 * 64; Communicatiescherm B-kaart: zwart-wit: 896 * 512 bichroom: 896 * 256; DVI bichrome scherm: 1280 * 768; DVI-kleurenscherm: 1024 * 512

LED-schermweergave UHD

38. Wat is een niet-lineaire correctie?

Als het door de computer uitgestuurde digitale signaal niet wordt gecorrigeerd, verschijnt de kleurvervorming op het LED-scherm. Dus in het systeembesturingscircuit wordt het signaal dat nodig is voor het weergavescherm berekend door een niet-lineaire functie. Omdat de relatie tussen de voor- en achtersignalen niet-lineair is, noemen we dit vaak een niet-lineaire correctie.

39. Wat is de nominale bedrijfsspanning? Wat is de werkspanning? Wat is de voedingsspanning?

De nominale werkspanning verwijst naar de spanning wanneer de spanning in normaal bedrijf is; de werkspanning verwijst naar de spanningswaarde van de elektrische apparaten bij normaal bedrijf binnen het nominale spanningsbereik: de voedingsspanning wordt verdeeld in AC- en aftakvoedingsspanning. Onze werkelijke AC-voedingsspanning is AC220V - 240V en de DC-voedingsspanning is over het algemeen 5V DC12V zonne-energie is over het algemeen 12V.

40. Wat is de led-kleurvervorming?

Het verwijst naar het verschil tussen de visuele waarneming van het menselijk oog en de weergave van hetzelfde object in de natuur.

41. Wat is een synchroon systeem en een asynchroon systeem?

Synchronisatie en synchronisatie zijn gerelateerd aan de computer. Het zogenaamde synchronisatiesysteem verwijst naar het besturingssysteem van het LED-beeldscherm dat de inhoud van het beeldscherm synchroon met het computerscherm weergeeft. Het synchronisatiesysteem verwijst naar het vooraf opslaan van de door de computer bewerkte weergavegegevens in het besturingssysteem van het weergavescherm, en de normale weergave van het LED-weergavescherm wordt niet beïnvloed nadat de computer is uitgeschakeld. Asynchroon controlesysteem

42. Wat is dodehoekdetectietechnologie?

Via de bovenste software en de onderste hardware kan de dode hoek (open en kortsluiting van de LED) op het beeldscherm worden gedetecteerd en kan er een melding worden gedaan bij de beheerder van het LED scherm. Een dergelijke technologie wordt dodehoekdetectietechnologie genoemd.

43. Wat is vermogensdetectie?

Via de bovenste software en de onderste hardware kan het de werkstatus van elke voeding op het weergavescherm detecteren en een rapport vormen voor de LED-schermmanager. Een dergelijke technologie wordt detectietechnologie voor stroomvoorziening genoemd.

44. Wat is een statische schijf? Wat is een scandriver? Wat is het verschil tussen de twee?

De controle over " punt-naar-punt " van de outputvoet van het aansturen van IC tot het pixelpunt wordt statische aandrijving genoemd, en de besturing van " punt-naar-kolom " van de uitgangsvoet van het aansturen van IC tot het pixelpunt wordt de scanaandrijving genoemd. Het heeft een lijncontrolecircuit nodig. Op de duikplank is duidelijk te zien dat statische aandrijving geen lijnbesturingscircuit nodig heeft, wat hoge kosten, goed weergave-effect, goede stabiliteit en verlies aan helderheid heeft. Het scannerstuurprogramma heeft een controlecircuit nodig, maar de kosten zijn laag, het weergave-effect is slecht, het helderheidsverlies is groot, enz.

45. Wat is een multimediakaart?

De speciale videokaart heeft niet alleen de basisfunctie van de computergestuurde kaart, maar voert ook het digitale RGB-signaal, lijn, veld, onderdrukking en andere signalen uit naar het hoofdbesturingsbord.

46. ​​Wat is de afstandsbediening? Onder welke omstandigheden?

De zogenaamde lange afstand is niet noodzakelijk lange afstand. De afstandsbediening omvat de hoofdbesturingsterminal en de besturingsterminal in een lokaal netwerk, maar de afstand in de ruimte is niet ver; en de hoofdbesturingsterminal en de besturingsterminal op een relatief lange afstand, twee soorten klantvereisten of volgens de klantbesturingspositie buiten de afstand die direct wordt bestuurd door optische vezels, dan wordt de afstandsbediening gebruikt.

47. Wat is optische vezeltransmissie? Wat is draadtransmissie?

Optische vezeltransmissie is om elektrische signalen om te zetten in optische signalen, die worden verzonden door transparante glasvezels, en draadtransmissie is om elektrische signalen rechtstreeks door metalen draden te verzenden.

48. Onder welke omstandigheden moeten we de kabel gebruiken? Onder welke omstandigheden wordt glasvezel gebruikt?

Wanneer de bedradingsafstand tussen het beeldscherm en de besturingscomputer minder dan 100 meter is, wordt deze via een netwerkkabel overgedragen; wanneer de afstand tussen de twee minder dan 500 meter en meer dan 100 meter is, wordt deze uitgezonden door multimode optische vezels, en wanneer de afstand meer dan 500 meter is, wordt deze uitgezonden door optische vezels in één modus.

HD Kleinere Pixel Pitch

49. Wat is LAN-besturing? Wat is internetcontrole?

In het LAN bestuurt de ene computer een andere computer of maakt hij verbinding met andere externe apparaten. Deze besturingsmethode wordt LAN-besturing genoemd. De hoofdcontroller bereikt het besturingsdoel via het IP-adres van de controller in het internetnetwerk, dat internetcontrole wordt genoemd.

50. Wat is DVI? Wat is VGA?

DVI is de afkorting van Digital Video Interface, oftewel Digital Video Interface. Het is een universele digitale videosignaalinterface in de wereld.

51. Wat is een digitale signaal-LED? Wat is een digitaal circuit?

Digitaal signaal betekent dat de waarde van de signaalamplitude discreet is en dat de waarde van de signaalamplitude beperkt is tot twee eindige waarden van 0 en 1. Het circuit voor het verwerken en besturen van dit soort westernsignalen wordt een digitaal circuit genoemd.

LED-paneel

52. Wat is het analoge signaal en wat is het analoge circuit?

Analoog signaal betekent dat de waarde van de signaalamplitude continu in de tijd is; het circuit dat dit soort signalen verwerkt en bestuurt, wordt een analoog circuit genoemd.

53. Wat is een PCI-slot?

Het PCI-slot is een uitbreidingsslot op basis van een PCI-lokale bus (PEDPHERD-component-interconnect, perifere component-uitbreidingsinterface). Het PCI-slot is het belangrijkste uitbreidingsslot van het moederbord. Door verschillende uitbreidingskaarten te plaatsen, kunnen momenteel bijna alle externe functies door computers worden uitgevoerd.

54. Wat is een AGP-slot?

Versnel de grafische interface. AGP is een interfacespecificatie waarmee 3D-afbeeldingen sneller op gewone pc's kunnen worden weergegeven. AGP is een interface die is ontworpen om 3D-afbeeldingen sneller en soepeler te verzenden. Hij gebruikt het hoofdgeheugen van gewone personal computers om de weergavebeelden te vernieuwen en ondersteunt 3D grafische technologieën zoals texture mapping, zero buffering en alpha mixing.

55. Wat zijn GPRS en GSM? Wat is CDMA?

GPRS is een nieuwe carrierdienst die is ontwikkeld op het bestaande GSM-systeem via de dienst General Packet Radio, die voornamelijk wordt gebruikt voor radiocommunicatie. GSM is de afkorting van de " Wereldwijd systeem voor mobiele communicatie " standaard (Global Mobile Communication System), dat in 1992 werd verenigd door de Europese normalisatiecommissie. Het maakt gebruik van digitale communicatietechnologie en een uniform netwerk. De netwerkstandaard garandeert de kwaliteit van de communicatie en kan meer nieuwe services ontwikkelen die gebruikers kunnen gebruiken. CODE DIVISION MEERDERE TOEGANG: Een nieuwe en volwassen draadloze communicatietechnologie gebaseerd op spread spectrum technologie.

Snelle link naar LED-schermweergave Elementaire kennisproducten   en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us