LED-scherm Elementaire kennis Deel 3.

LED-scherm   Elementaire kennis deel 3.

18. Wat is de insteekmodule? Wat zijn de voor- en nadelen?

De DIP-pakketlamp passeert de lampvoet door de printplaat en vult het blik in het lampgat door te lassen. De module die door dit proces is gemaakt, is de lampinsteekmodule. De voordelen zijn een hoge helderheid, een goede warmteafvoer en een lage pixeldichtheid.

LED-schermmodule

19. Wat is de tafelpasta-module? Wat zijn de voor- en nadelen?

SMT wordt ook wel SMT genoemd. SMT-verpakte lamp wordt door lastechniek op het oppervlak van de printplaat gelast. De voet van de lamp hoeft niet door de printplaat te gaan. De module die door deze technologie is gemaakt, wordt SMT-module genoemd. De voordelen zijn goed om effect weer te geven, hoge pixeldichtheid, geschikt voor binnenkijken; het nadeel is dat de helderheid niet hoog genoeg is, en de lamp zelf warmt niet goed op.

20. Wat is een ondergrondse patchmodule? Wat zijn de voor- en nadelen?

Subtabelsticker is een product tussen DIP en SMT. Het verpakkingsoppervlak van de LED-lamp is hetzelfde als SMT, maar de positieve en negatieve pinnen zijn tijdens de productie als DIP door de PCB gelast. De voordelen zijn: hoge helderheid, goed weergave-effect, en nadeel is: complexe technologie, moeilijk onderhoud;

21. Wat is PCB?

PCB (afkorting van printplaat) printplaat

22. Wat is de specificatie van de LED-videoschermkaart van de unit?

De grootte van een eenheidsplaat wordt meestal uitgedrukt in termen van de lengte van de eenheidsplaat vermenigvuldigd met de breedte, in millimeters. (48 x 244)

23. Wat is de resolutie van de LED-videoweergave van de elementplaat?

Het aantal pixels in een celbord wordt meestal uitgedrukt door het aantal rijen van de celbordpixels te vermenigvuldigen met het aantal kolommen. (bijv. 64 x 32)

24. Wat is stuklijst?

BOM is een stuklijst.

25. Wat is witbalans en wat is witbalansregeling van een LED-display wall?

We verwijzen naar de witbalans, dat wil zeggen de balans van de helderheidsverhouding van RGB drie kleuren; de aanpassing van de helderheidsverhouding van de drie RGB-kleuren en de witte coördinaten wordt de witbalansaanpassing genoemd.

LED-scherm witbalans

26. Wat is het contrast?

Onder bepaalde omgevingsverlichting, de verhouding tussen maximale helderheid en achtergrondhelderheid van het LED-scherm.

27. Wat is de kleurtemperatuur?

Als de kleur die door de lichtbron wordt uitgezonden dezelfde is als die van het zwarte lichaam bij een bepaalde temperatuur, wordt de temperatuur van het zwarte lichaam de kleurtemperatuur van de lichtbron genoemd.

28. Wat is het kleurverschil?

LED-displaypaneel is samengesteld uit rood, groen en blauw om verschillende kleuren te produceren, maar deze drie kleuren zijn gemaakt van verschillende materialen, het perspectief is anders, de spectrale verdeling van verschillende LED's is veranderd, deze verschillen kunnen worden waargenomen en worden chromatische aberratie genoemd. Als je de led vanuit een bepaalde hoek bekijkt, verandert zijn kleur. Het menselijk oog ' Het vermogen om de kleur van het echte beeld te beoordelen (zoals het filmbeeld) is beter dan het waarnemen van het door de computer gegenereerde beeld.

29. Wat is de frequentie van frame-verandering?

Het aantal updates van scherminformatie per tijdseenheid;

30. Wat is de verversingsfrequentie?

Hoe hoger de verversingsfrequentie, hoe stabieler het frequentiebeeld is. Als er geen waterrimpeling is en geen flikkering bij het maken van foto's met een camera, moet de vernieuwingsfrequentie worden ingesteld op meer dan 600 Hz. Scherm met dubbele kleurweergave streeft niet het effect na van het algemene ingesteld op 60-75HZ, het kleurenscherm vereist het effect van het algemene binnenscherm ingesteld op 180-600 Hz, buitenscherm 300-1200 Hz.

31. Wat is het perspectief? Wat is de visuele hoek van het LED-scherm? Wat is het beste perspectief?

De kijkhoek is wanneer de helderheid van de kijkrichting afneemt tot 1/2 van de helderheid van de normale lijn van het LED-scherm. De hoek tussen twee waarnemingsrichtingen en de normale richting in hetzelfde vlak. Het is verdeeld in horizontale en verticale perspectieven; de visuele hoek is alleen de richting waarin de beeldinhoud op het weergavescherm kan worden gezien en de hoek met de normale lijn van het weergavescherm. De beste kijkhoek is de hoek tussen de richting van de duidelijkste beeldinhoud en de normale lijn.

32. Wat is de beste visuele afstand?

Het is de verticale afstand tussen de duidelijkste positie van de beeldinhoud en de schermbehuizing die de inhoud op het scherm exact en volledig zonder egale kleur kan zien.

LED-scherm kijkafstand

33. Wat zijn helderheidsdetectie en regeling van het LED-scherm?

Helderheid in helderheidsdetectie verwijst naar de omgevingshelderheid van het LED-scherm, die wordt gedetecteerd door lichtsensoren. Deze detectiemethode wordt helderheidsdetectie genoemd. Helderheid in helderheidsaanpassing verwijst naar de helderheid die wordt uitgezonden door het LED-weergavescherm en de gedetecteerde gegevens worden teruggevoerd naar het besturingssysteem of de computer van het LED-weergavescherm en vervolgens aangepast aan de hand van deze gegevens. De helderheid van het sectiescherm wordt helderheidsaanpassing genoemd.

34. Wat is de echte pixel? Wat zijn virtuele pixels? Wat zijn de virtuele pixels? Wat is het delen van pixels?

Een echte pixel verwijst naar de relatie tussen de fysieke pixelpunten op het weergavescherm en de daadwerkelijk weergegeven pixelpunten. Hoeveel punten kan het weergavescherm werkelijk hebben en hoeveel punten kunnen alleen de beeldinformatie weergeven. Een virtuele pixel verwijst naar de relatie tussen het fysieke aantal pixels van het weergavescherm en het werkelijke aantal pixels 1: N (N = 2,4). Het kan twee of vier keer meer beeldpixels weergeven dan de werkelijke pixel van het weergavescherm. Volgens de virtuele manier kunnen virtuele pixels worden onderverdeeld in virtuele software en virtuele hardware: volgens de vermenigvuldigingsrelatie kan het worden verdeeld in twee keer virtueel en vier keer virtueel, volgens het vierkant van de lampenrij op een module. Formules zijn onderverdeeld in de 1R1G1B virtual en 2R1G1B virtual.

35. Wat is de constante stroomaandrijving? Wat is een constante spanningsaandrijving?

Constante stroom verwijst naar de huidige waarde die is gespecificeerd in het ontwerp van constante output in de werkomgeving die is toegestaan ​​door IC aan te sturen. Constante spanning verwijst naar de spanningswaarde die is gespecificeerd in het ontwerp van een constante output in de werkomgeving die is toegestaan ​​door het aansturen van IC.

36. Wat is de algemene verhouding tussen lengte en breedte van LED-displays?

Grafisch scherm: volgens de inhoud van het display; Videoscherm: doorgaans 4: 3 of bijna 4: 3; Ideale verhouding is 16: 9.

Snelle link naar LED-scherm Elementaire kennisproducten   en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us