Smalle pitch LED-videomuur, hoe kies je het juiste, betrouwbare en kwaliteitstype?

Hoe u een goede, betrouwbare en kwaliteit kiest smalle pitch LED-videomuur ?

Uit het prestatierapport van 2016, uitgegeven door grote LED-displaybedrijven en verschillende nieuwe producten die zijn gelanceerd, is het niet moeilijk om te zien dat LED-display met kleine afstand nog steeds de lieveling is van de LED-display-industrie en een absoluut dominante positie in de markt inneemt. Tegelijkertijd hebben steeds meer fabrikanten, met de populariteit van LED-displaytechnologie met kleine afstanden en de verlaging van de productkosten, de investering van LED-display met kleine afstand verhoogd. Vooral in de afgelopen twee jaar zijn LED-producten met een kleine afstand eindeloos in opkomst. Als een vraag naar een kleine afstand, hoe te kiezen, zodat een LED-videoweergave-wandscherm met kleine pixelafstand   Product?

Smalle pitch LED-videomuurscherm

LED-displayproducten met kleine afstanden om eindeloos naar voren te komen, hoe te kiezen?

Allereerst moeten we rekening houden met de toepassingsgebieden van producten met kleine afstanden, om te kunnen analyseren en selecteren wat voor soort producten met kleine afstanden.

Momenteel heeft het LED-scherm met kleine afstand vier hoofdtoepassingsgebieden, namelijk smart city, militaire industrie, commerciële weergave en huishouden.

I. Slimme stad

Op het gebied van intelligente stadsbouw, openbare veiligheid, transport, mensen ' levensonderhoud enzovoort zijn nauw verwant aan het gebruik van een LED-scherm. Met de kenmerken van naadloos, hoog contrast, goede kleurprestaties, hoge definitie en laag energieverbruik, is kleine afstand erg populair bij de bouw van slimme steden en veilig China. In de toepassingsscenario's van beveiligingsmonitoring, commando en verzendcentrum is traditionele DLP geleidelijk vervangen door een LED-scherm met kleine afstanden.

II. Militaire industrie

Met de ontwikkeling van informatietechnologie en de nadruk op militaire informatieconstructie is informatiekracht een nieuw groeipunt van militaire gevechtsdoeltreffendheid geworden. Effectieve commandovoering is de sleutel tot het leger geworden ' s overwinning op de vijand. Geavanceerde digitale weergavetechnologie, naadloze splitsingstechnologie van weergave-eenheid, beeldverwerkingstechnologie met meerdere schermen, signaalschakeltechnologie, netwerktechnologie en andere wetenschappelijke en technologische middelen zijn geïntegreerd in een geïntegreerd geheel. Allerlei informatie, beeldgegevens, strategische azimutkaart en veldsituatie worden intuïtief, real-time, omnidirectioneel en snel vergroot en weergegeven, en militaire oefeningen, gevechtscommando's en hulpfunctionarissen worden flexibel gerealiseerd. Complexe functies zoals het assisteren bij besluitvorming, het organiseren van legertraining, videoconferenties en real-time monitoring zijn geïntegreerd, wat de visualisatie en intelligente constructie van militaire informatie enorm bevordert en de efficiëntie en gevechtsmogelijkheden van het moderne leger verbetert.

Op het gebied van de militaire industrie zal de keuze van het high-definition LED-scherm met fijne pitch veel moeilijk zijn. Allereerst moeten we beschikken over het certificaat van certificering van het kwaliteitssysteem van militaire producten, certificering van militaire vertrouwelijkheidskwalificatie en andere kwalificaties die verband houden met de militaire industrie.

fijne pitch COB LED videoschermmuur

III. Commercieel LED-display

Met de ontwikkeling van een 4K-resolutie LED-videowanddisplay met kleine tussenruimte, met zijn eigen voordelen, kan het supergrote afmetingen, een laag stroomverbruik en een lange levensduur bereiken en kan het voldoen aan de behoeften van een langdurig continu opstarten. Het wordt op grote schaal gebruikt in verschillende gebieden van openbare informatieweergave, zoals informatiebulletinboards in hotellobby's, luchthavens, bioscopen, ziekenhuizen, evenals vergaderruimten voor bedrijven, museumtentoonstellingen, enz.

IV. Huishoudelijke velden

Momenteel bevindt het LED-scherm met kleine tussenruimte als een huishoudelijk tv-product zich nog in de voorbereidende fase van het testen van water. Als huishouden is het opmerkelijke voordeel van led-tv dat het gebruik van zelflichtende technologie, helderheid, kleur en verversingsfrequentie superieur zijn aan lcd-tv. Installatie en onderhoud zijn handiger dan projectoren, en vertrouwen niet op het projectiescherm, zelfs in een heldere videokamer kan normaal worden weergegeven. Het grootste probleem is dat de kosten te hoog zijn en dat de prijs van producten met kleinere tussenruimte hoger is. In vergelijking met de bestaande lcd-tv, hoewel het duidelijke voordelen heeft in grootte en stroomverbruik, is het prijstekort heel duidelijk. Daarom zou de meest waarschijnlijke doorbraak van LED-tv's met een kleine afstand moeten bestaan ​​uit luxe villa's en grootschalige privébioscopen. In de toekomst, met de daling van de kosten, bestaat ook de mogelijkheid om de gemeenschappelijke gezinswoonkamer binnen te gaan.

Samenvattend, volgens de huidige situatie van de industrie, zijn de meest concurrerende toepassingsgebieden slimme steden en commerciële displays. Slechts enkele bekende fabrikanten in de militaire industrie voldoen aan de eisen en het huishoudelijke veld moet continu worden ontwikkeld.

4K UHD-resolutie LED-videomuur

Wat Silu vandaag met u deelt, is de keuze voor producten met een kleine tussenafstand in slimme steden en commerciële displaytoepassingen. De belangrijkste punten zijn:

1. Uitgebreide kracht van fabrikanten

Zoals we allemaal weten, is de cyclus van projecten met kleine afstanden, van displayontwerp tot after-sales service, over het algemeen langer. In dit proces kan het bedrijf met een sterke uitgebreide sterkte u begeleiden en u helpen allerlei soorten problemen gemakkelijk op te lossen.

2. Fysieke structuur van producten met een kleine pitch

De fysieke structuur van producten met een kleine afstand omvat het ontwerp van het uiterlijk en het ontwerp van de interne structuur. Bij het installeren van producten met een kleine tussenruimte in het interieur moet rekening worden gehouden met het ruimteprobleem. Daarom moet de doosdikte van producten met een kleine tussenruimte dun zijn en is het beter om aan de muur te worden geïnstalleerd, draadloos te splitsen en het onderhoud ervoor en erna te ondersteunen. Natuurlijk hebben sommige speciaal ontworpen binnenruimtes radialen-splitsing nodig, dus we moeten rekening houden met het kiezen van producten. Tot nu toe moeten de meeste producten met kleine afstanden op de markt echter voldoen aan de booglasverbinding met kleine hoek. De fysieke structuur is dus ook een van onze belangrijkste overwegingen bij het kiezen van producten met een kleine tussenruimte.

LED-displayproducten met kleine afstanden om eindeloos naar voren te komen, hoe te kiezen?

Silu Intelligent Display LED Small Spacing Products-HCA-serie

3. Weergaveschema geschikt voor zichzelf

Er is veel inhoud in het weergaveschema, zoals locatieonderzoek, berekening van het oppervlak van het LED-weergavescherm, configuratie van de weergavebox (selectie van lichtbron, verzendkaart, ontvangende kaart, voeding, enz.   selectie van installatiemodus , selectie van productaccessoires, selectie van productfuncties voedingssignaal enkele, dubbele back-up) enzovoort.

4. Prijs

Relatief gezien is de prijs van LED-videomuurschermproducten met een smalle pitch veel hoger dan die van een gewoon LED-scherm, wat ook de focus is van veel consumenten voordat ze kopen. In feite is dit niet moeilijk wanneer u kiest.

Snelle link naar Smal veld   LED-videomuurscherm en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us