LED-advertentie-voertuigdisplay en de voordelen ervan

LED-advertentie-voertuigdisplay en de voordelen ervan

LED reclame auto led propaganda auto LED scherm van cruiseauto

LED-reclamevoertuig, ook wel bekend als een LED-display voor mobiele advertenties voor voertuigen, LED-display voor advertenties voor voertuigen, LED-advertenties voor auto's, is een begeleidend product van de opkomst van de LED-industrie in de afgelopen jaren. LED-reclameauto kan worden gebruikt voor merkpromotie, talentenjacht, verkoop ter plaatse, sportevenementen, concerten, concerten enzovoort. In de bruisende commerciële plekken, woonwijken, pleinen, parken en andere gebieden worden de beoogde consumenten ter plekke getoond, uitgewisseld en met elkaar in contact gebracht. Het brede scala aan publiciteit kan klanten in staat stellen om het grootste reclame-effect te behalen.

LED-advertentie voertuigvertoning

Het LED-reclamevoertuig

Advertentievoertuigen op openbare plaatsen buitenshuis door de vorm van reclame om mensen over te brengen en te stimuleren om een ​​zeer diepe indruk achter te laten, kan relatief veel aandacht trekken, gemakkelijker te accepteren reclame.

In vergelijking met vaste advertenties hebben reclamevoertuigen met een brede dekking, een groot propagandagebied en liquiditeit hun eigen kenmerken.

Vooral geschikt voor de opening van een nieuwe winkel, promotie van nieuwe producten, feest van oude winkels en andere activiteiten.

LED Mobile Advertising Videomuur

De publiciteitsauto videowall-display

LED reclameauto heeft de volgende voordelen:

1. Bespaar bouwoverlast, zoals milieuschade, file, geluidsoverlast, etc.

2. Flexibele en flexibele positionering, kan stijgen en dalen, niet beperkt door de ruimte, waar er activiteiten zijn, je kunt spelen op waar plekken;

3. Wetenschappelijke en technologische inhoud, krachtig, full-colour buiten, professionele geluidskolom, geavanceerd FM-station, carrosseriebesturing, externe bediening en afstandsbediening, kan worden uitgezonden, live, video, live, live, uitzending op meerdere schermen, praktisch en betrouwbaar;

4. Handig en uitstekend communicatieplatform kan een verscheidenheid aan diensten voor het publiek bieden, zoals informatiediensten, culturele tentoonstellingen en sfeerweergave.

5. Modieus uiterlijkontwerp kan de algehele kwaliteit van allerlei activiteiten in de stad verbeteren.

6. Professionele bediening is eenvoudig en duidelijk, computerbesturing, verbetering van de stad ' s moderne sfeer, wat leidt tot meer professionele diensten.

LED Advertentie Car Play Display

Korte inleiding tot de prestaties van het display van LED-reclamevoertuigen:

1. Uitgerust met 15KW Cape merk ultrastille dieselgenerator.

2. Er zijn drie kleurenschermen voor buiten aan de linker- en rechterkant en de achterkant van de bak. Dubbele kleurenschermen en enkele kleurenschermen kunnen worden aangepast. Of een LED-kleurenscherm aan de zijkant, een lichtbak aan de zijkant en een andere configuratie.

3. Het kleurenscherm wordt bediend door een hydraulisch hefsysteem, met vier hydraulische vaste poten onder het chassis.

4. Het interieur van de wagen is gemaakt van aluminium plaat. Verlichtingslichten, stopcontacten, verdeelpanelen en 380V externe stroomvoorziening zijn geïnstalleerd. De rokken zijn allemaal ingesloten onder de twee zijkanten van de wagon.

5. Het LED-buitenpaneel van de wagen is P5.P6.P8.P10, kleurenscherm, met hoge helderheid, stabiele prestaties, slagvastheid, waterdicht en schokbestendig, inclusief besturingssysteem (computer, verdeelkast, audio).

6. De wagen is een frameconstructie van rechthoekige vierkante buis.

7. Het podium kan handmatig worden gebouwd voor het LED-beeldscherm.

Snelle link naar LED-advertentie voertuigweergave en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us