Installatiemethoden en inleidingen voor LED-displays voor binnen en buiten

LED-display voor binnen en buiten Installatiemethoden en inleidingen

Volgens de verschillende toepassingsgebieden, de full-colour LED grote videoweergavemuur installatiemethode   kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd: vaste installatie, lease hijsen en hekwerk. Volgens de gebruiker ' In de verschillende omgeving kan het LED-display voor binnen en buiten worden onderverdeeld in verschillende installatiemodi, zoals wandmontage, cantilever, mozaïek, pilaar, staand, dak, mobiel, stadionomheining, hijsen voor verhuur, boog en andere installatiemodi. Zes gangbare installatiemethoden van het grote LED-scherm:

1. Installatiemodus wandmontage

1) Deze installatie wordt meestal binnen of half buiten gebruikt.

2) Het weergavegebied van het scherm is klein en er is geen ruimte voor onderhoudsdoorgang. Het hele scherm wordt eraf gehaald voor onderhoud, of er wordt een inklapbaar frame van gemaakt.

3) Het schermoppervlak is iets groter, meestal met behulp van het onderhoudsontwerp aan de voorkant (d.w.z. onderhoudsontwerp aan de voorkant, meestal met behulp van de kolommontagemethode).

2. Installatie van kolomtype

Er zijn veel manieren om pilaren te installeren. Ze worden meestal gebruikt voor vaste reclameborden met LED-schermen buiten.

1) Installatie van de enkele kolom: geschikt voor kleine schermtoepassingen

2) Installatie met dubbele kolom: geschikt voor toepassingen op grote schermen

3) Gesloten onderhoudskanaal: geschikt voor Simple Box

4) Open onderhoudskanaal: geschikt voor standaarddoos

Installatie van LED-displays voor binnen en buiten

3. Cantilever installatie

1) Deze methode wordt meestal binnen en semi-buiten gebruikt.

2) Het wordt over het algemeen gebruikt bij de ingang van gangen en gangen, maar ook bij stations, treinstations en metro-ingangen.

3) Gebruikt voor verkeersbegeleiding op snelwegen, spoorwegen en autowegen

4) Het schermontwerp neemt over het algemeen een geïntegreerd kastontwerp of een hijsconstructie aan.

4. Ophanginstallatie

De installatiemethode is vergelijkbaar met die van het cantilevertype en de toepassing is hetzelfde. Het LED-scherm voor binnen en buiten heeft het ontwerpschema van een geïntegreerde kast, die geschikt is voor binnen- en semi-buitenschermen.

5. Mozaïek installatie

1) Het hele grote LED-scherm is in de muur ingebed en het weergavevlak en het muuroppervlak bevinden zich op hetzelfde niveau.

2) Eenvoudig doosontwerp

3) Pre-onderhoud (ontwerp voor onderhoud aan de voorkant)

4) Deze installatiemethode wordt zowel binnen als buiten gebruikt, maar wordt over het algemeen toegepast op het scherm met een kleine afstand tot stippen en een klein weergavegebied.

5) Meestal gebruikt voor het bouwen van een entree, het bouwen van een hal, etc.

6. Staande installatiemodus

1) Over het algemeen wordt het geïntegreerde kastontwerp overgenomen en er zijn ook afzonderlijke combinatieontwerpen.

2) Geschikt voor het kleine afstandsscherm in huis

3) Het algemene weergavegebied is klein

4) Ontwerp van led-tv voor de belangrijkste typische toepassingen

Digitaal reclamebord

7. Dakinstallatie

1) Windweerstand is de sleutel tot deze installatie.

2) Over het algemeen geïnstalleerd met een schuine hoek, of de module is ontworpen met een schuine hoek van 8 graden.

3) Meer voor buitenreclame-weergave

8. Installatie van hekwerk type in het voetbalveld

De kijkhoek van het schermlichaam kan worden aangepast aan de helling van het steunframe. Het zachte siliconen maskerontwerp en het ontwerp met een zachte boogtop worden gebruikt om letsel door sportbotsingen te voorkomen.

9. Huur hijsmethode

De grootte van het verhuurscherm van een LED-display wordt bepaald door het gewone scherm. Het hefscherm mag niet groot zijn. Het algemene vereiste is lager dan 6M * 10M. Uitzonderingen op speciaal doosmateriaal en spijlengordijn. Aan de bovenzijde zijn er ophangbalken en aan de onderzijde zijn er ophangbalken. De ophangbalk wordt gebruikt om het scherm op te heffen. Tussen rijen en rijen wordt het hefmechanisme gebruikt om de rijen en rijen te verbinden, en de vergrendelingsgesp wordt tussen horizontale dozen vastgezet. Het hefmechanisme is verdeeld in tandwieltype, spitse stangtype en bouttype. Shenzhen Union Huiye-technologie herinnert u eraan dat het type tandwiel duurder, mooier is, het type kegelstang redelijk geprijsd, betrouwbaar, het bouttype is het goedkoopste, betrouwbaar, de montage is lastiger, geschikt voor niet-herhaalde demontage en montage .

Indoor Rental LED Video Wall Display-installatie

10. Booginstallatie

Foto lengte x breedte (hoogte): L * W. Afbeeldingslengte W: verwijst naar de hoogte van de afbeelding. Afbeeldingslengte L: Afbeeldingslengte. De lengte van de afbeelding kan voorlopig worden bepaald door de omtrek van de cirkel of boog. Deel door de modulelengte om het aantal modules te bepalen. Voor het ronde scherm moeten 92 modules zo ver mogelijk worden verdeeld, en het aantal modules in een rij moet zo veel mogelijk worden bepaald aan de hand van de gehele getallen veelvouden van 2, 3, 4, 5 en 6 (handig om te delen de doos en gemakkelijk te produceren). De tekenhelling van een module is meestal 2 graden en voor een module slechts 4 graden. Over het algemeen zijn 92 modules nodig om een ​​perfect rond scherm te vormen. Niet minder dan 60 modules. Na het bepalen van het aantal modules achter elkaar kan de lengte van de foto worden bepaald. Afbeeldingslengte L = modulenummer * modulelengte Afbeeldingsgebied A = L * W Voor niet-ronde zeef (boog zeef), hoeft alleen te worden verdeeld naar behoefte, net als het snijden van de taart. Het installatieframe moet worden aangepast aan de grootte van het ronde scherm (boogscherm).

11. Mobiele installatie van truss

1) Het scherm kan in realtime worden verplaatst volgens de werkelijke behoeften.

2) De schermbeweging wordt verdeeld en gecombineerd volgens het weergavescherm en de scèneomstandigheden.

3) Ontwerp met truss-leibaan

4) Over het algemeen gebruikt in het achtergrondscherm van het podium, meestal gebruikt in televisiestations, concerten en ander leven.

Bedieningsstappen van het LED-scherm (belangrijk)

1. Openingsscherm: Schakel eerst de computer in en vervolgens het LED-scherm binnenshuis. Voor elk apparaat om toegang te krijgen tot de stroomvoorziening (om ervoor te zorgen dat de ingangsspanning voldoet aan de vereisten van het product), zet u het LED-scherm aan (er knippert regionaal wanneer het scherm wordt ingeschakeld) en zet u de computer aan. Zorg ervoor dat de videokaart correct is ingesteld (er zal ten onrechte geen weergavescherm zijn, d.w.z. een zwart scherm) en schakel de besturingssoftware in voor de basispixelgrootte en -grootte. Weergavegebied-instellingen (deze instelling heeft geen invloed op de weergave van een groot LED-scherm).

2. Schakel het scherm uit: Schakel eerst de stroomtoevoer van het LED-scherm uit, schakel de besturingssoftware uit en schakel vervolgens de computer correct uit.

Snelle link naar Binnen en buiten   LED-display en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us