LED-verkeersgeleidingsscherm en de verschillende toepassingen

Wat is het LED-verkeersbegeleidingsscherm ?

Full-colour LED-display is de kristallisatie van wetenschappelijke en technologische wijsheid in dit tijdperk. Tegenwoordig, met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, is LED-display voor binnen een onderdeel van ons leven geworden. Laten we vandaag ' s praten over het gewone verkeersbegeleidingsscherm.

LED-verkeersbegeleidingsscherm

1. Begeleidingsvinger (alarm) display

Om de veiligheid van bouwvakkers op de snelweg en voertuigen en andere voertuigen die normaal rijden te garanderen, moeten voertuigen voor snelwegbedrijf zijn uitgerust met opvallende borden met hoge helderheid om andere voertuigen te waarschuwen en te begeleiden om ongelukken te voorkomen. Het geleidende waarschuwingsverkeer LED-scherm is de noodzakelijke uitrusting voor bouwvoertuigen op de snelweg.

2. Serviceweergavescherm

Service LED-scherm (LED-verkeersbegeleidingsscherm) verwijst naar de LED-apparatuur die in het tolstationgebied en servicegebied is geïnstalleerd om verschillende diensten en publiciteit te bieden. Via tolstation, parkeerplaats in het servicegebied en allerlei soorten LED-schermen die binnenshuis zijn geïnstalleerd, kan allerlei informatie, zoals realtime wegconditie en servicehulp, worden verstrekt aan voorbijgangers, om het reizen van passagiers te vergemakkelijken, verbetering van het managementniveau en het externe imago van het wegvak.

Verkeersdienst LED-display

3. Display met variabele snelheidsbeperking

LED-displays met variabele snelheidslimiet bevinden zich meestal in een aantal belangrijke delen van complexe wegomstandigheden of supergrote bruggen, meestal in een cirkelvormig of enkelarmig enkelvoudig scherm. De afstandsbediening wordt geïmplementeerd door de computer van de alarmcentrale via het communicatienetwerk, dat de snelheidslimiet of korte verkeersinformatie van de sectie uitzendt en weergeeft, en speelt de rol van het promoten van het voertuig om te rijden met de snelheidslimiet en het verzekeren van de verkeersveiligheid.

4. Variabel weergavescherm van portaalframe

Het variabele informatiescherm van het portaaltype is de belangrijkste vorm van informatieverspreiding op de snelweg. Vanwege het grote volume wordt het kruispuntportaal doorgaans gebruikt als ondersteuning van het variabele elektronische beeldscherm. De hoofdcontrolecomputer voert de besturing op afstand uit via het communicatienetwerk, verzendt en toont verschillende grafische en tekstinformatie en geeft tijdig verschillende bestrating van verschillende secties vrij aan bestuurders. De situatie en allerlei soorten verkeersinformatie, evenals de publiciteit van verkeerswetten en -voorschriften en verkeerskennis, kunnen de repetitieve opstoppingen op snelwegen verminderen, de impact van niet-repetitieve ongevallen op snelwegen verminderen en de verkeersveiligheid verbeteren, zodat verkeer effectief leiden en de efficiëntie van het gebruik van de snelweg verbeteren.

Traffic Cross LED-systeem

5. Mobiel verkeersinformatiescherm

Bij de aanleg en het onderhoud van snelweg sluiten of veranderen de snelwegautoriteiten of het bouwpersoneel tijdelijk van rijstrook. Het informeren van weggebruikers over verkeersinformatie is erg belangrijk. Vaste variabele intelligentiebord wordt beperkt door de onzekerheid van de wegenbouwplaats of de lange afstand, dus het is niet gemakkelijk om zijn rol te spelen. Het mobiele LED-verkeersinformatiescherm (LED-verkeersscherm met hoge helderheid) is klein, flexibel en licht, geschikt voor installatie in motorvoertuigen voor aanhangers, kan op elk moment en overal op de doellocatie worden geplaatst om direct weer te geven, om de tekortkomingen te compenseren van het vaste variabele intelligentiebord.

De meest voorkomende is een led-verkeersdisplay, dat ons er altijd aan herinnert verkeersregels in acht te nemen en aandacht te schenken aan veiligheid, en heeft een uitstekende bijdrage geleverd aan de bouw van beschaafde steden. Weet u nu welk geleid verkeersgeleidingsscherm heeft?

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link naar Verkeersbegeleiding LED-scherm   en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us