LED-vloerdisplay en traditioneel LED-scherm?

Het principe van interactief inductief LED-vloerdisplay

Met dat in gedachten, laat ' s een kijkje nemen. LED-vloertegelscherm is een nieuw digitaal weergaveapparaat dat speciaal is ontworpen voor binnententoonstellingen, podia en avondscènes. Flexibel modulair ontwerp kan verschillende toepassingen realiseren, zoals de vloer, het plafond, de T-trap enzovoort. Op dit moment, hoewel LED-vloertegelschermen voor huishoudelijk gebruik vergelijkbare resultaten kunnen behalen met vooraf ontworpen video, is de tentoonstellingslocatie vaak vol onzekerheid en is speciaal personeel vereist om de video af te spelen en aan te passen. Het heeft niet alleen veel middelen nodig, maar kan ook geen tijdige en nauwkeurige interactieve LED-vloertegelschermen bereiken. Dit probleem kan pertinent worden opgelost.

LED-vloervitrine

Het principe van interactief inductief LED-vloertegelscherm en het verschil tussen traditioneel LED-scherm?

Ten eerste het principe blokschema van het interactieve LED-vloerscherm en de LED-vloervideomuur:

Na een speciale verwerking wordt de weergavevideobron eerst bestuurd door het LED-scherm om speciale afspeelsoftware op de computer af te spelen en signalen zoals DVI / HDMI uit te voeren. Het is verbonden met de hoofdcontroller van videosignaalverwerking via de signaallijn en vervolgens met de signaalverdeler via de optische vezel of de netwerklijn om te distribueren en weer te geven. Speel het complete plaatje af.

Wanneer het LED-vloertegelscherm interactie heeft met het publiek, detecteert de positiesensor op het scherm het interactieve punt van het publiek. De positioneringsbesturing van het vloertegelscherm verzendt de positiecoördinateninformatie van het interactieve punt terug naar de besturingscomputer van het LED-vloerdisplayscherm. Nadat de besturingscomputer de positiecoördinaatinformatie heeft ontvangen, kan de besturingssoftware gaan zitten in overeenstemming met de ontvangen positiecoördinaatinformatie.

De standaardinformatie wordt teruggestuurd naar de besturingscomputer van het LED-beeldscherm. Nadat de besturingscomputer de informatie over de positiecoördinaten heeft ontvangen, kan de besturingssoftware verschillende programmabestanden en videobestanden oproepen om af te spelen volgens de ontvangen coördinaatinformatie. Het scherm dat wordt weergegeven door het interactieve LED-vloertegelscherm heeft overeenkomstige real-time veranderingen, waardoor het effect van real-time interactie wordt bereikt.

LED-vloervideomuur

Ten tweede kunnen we uit de noodzakelijke voorwaarden en principes voor het realiseren van een interactief LED-inductievloertegelscherm weten dat er in vergelijking met het traditionele LED-vloertegelscherm drie belangrijke verschillen zijn:

1. Het verschil in besturingssoftware. Traditioneel LED-weergavescherm aan de afspeelzijde, heeft alleen gewone afspeelsoftware nodig, speelt de videobron af en hoeft geen andere signalen te ontvangen. Het interactieve LED-vloertegelscherm is anders. Het moet niet alleen kunnen spelen, maar ontvangt ook de coördinaatinformatie van het interactieve punt van de displayterminal. Na ontvangst van de coördinaatinformatie kan de besturingssoftware verschillende programmabestanden en videobestanden oproepen om af te spelen op basis van de ontvangen coördinaatinformatie. Dit is hetzelfde als wanneer we games spelen op de computer, het LED-scherm is als een computerscherm, het interactieve publiek is als een muis, het interactieve punt is als de locatie van de muis, klikken op de muis op verschillende plaatsen, vervolgens verschillende programma's aanroepen.

2. De richting van de gegevensoverdracht is anders. De gegevens van het traditionele LED-display worden voornamelijk verzonden van de bedieningsterminal naar de displayterminal, die in feite eenrichtingsverkeer is. Het interactieve inductie-tegelscherm van LED voegt gegevensteruggave toe, die hoort bij tweerichtingsoverdracht.

3. Anders dan het display-uiteinde van het LED-vloerdisplayscherm, speelt het traditionele LED-display alleen een weergaverol, terwijl het interactieve LED-vloertegelscherm ook de coördinaatinformatie van de interactieve punten van het interactieve publiek moet detecteren, verzamelen en verzenden. , om de interactieve punten te lokaliseren. Dit is het belangrijkste en meest kritische onderdeel van het interactieve LED-display.

LED-vloerontwerp

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link naar LED-vloerdisplay   en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us