Small Pixel Pitch LED-videomuurscherm ontwikkelt zich snel in de nabije jaren

Klein Pixel Pitch LED-videomuurscherm Snelle ontwikkeling in de nabije jaren

Voordat we het principe van het LED-videomuurweergavescherm met kleine pixelafstand begrijpen, moeten we weten wat het weergavescherm met kleine pixelafstand is. Letterlijk is het een led-scherm met een kleine pixelafstand van minder dan 2 mm. Dus hoe klein is het veld? Deze definitie is relatief, niet gevoel, waarom zeg je dat dan? Al in 2014, toen het P4mm LED-scherm op de eenmalige pitch zelfs een kleine pixelafstand heeft   LED-display, waardoor een P6mm-kleurenscherm voor binnen of P5mm voor binnen   LED-kleurenscherm is een erg goede.

Klein Pixel Pitch LED-videomuurscherm

En 2018 is het jaar van de uitbarsting van LED-display met kleine toonhoogte, dat vooral profiteert van de ontwikkeling van LED-lampkraaltechnologie. De technologie van de kleine lampkraal wordt steeds volwassener en de kwaliteit wordt steeds stabieler. Nu wordt het weergavescherm met een afstand van minder dan P2 een led-display met kleine afstand genoemd. Momenteel zijn de belangrijkste soorten populaire marktuitwisselingen P2mm LED   display, P1.923mm LED-display, P1.875mm LED   display, P1.6mm LED-display, P1.56mm LED-display, P1.25mm zeer kleine pixel pitch   LED-display en zelfs P0.9mm & P0,7 mm extreem smalle LED-displays.

Principe van LED-scherm met kleine toonhoogte

Het principe van LED-display met kleine afstand is voornamelijk om kralen van klein formaat te gebruiken, zoals SMD 1515 of SMD 1010 kralen, om de afstand tussen de kralen te verkleinen. Printplaten zijn ontworpen met vier of zes lagen printplaten en de doos is gemaakt van gegoten aluminium materiaal. Alle ontwerpen zijn bedoeld om de kwaliteit en stabiliteit van LED-displayproducten met kleine afstand te waarborgen.

Ultra High Definition LED-videomuur

Hoofdkenmerken van Small Fine Pitch HD LED-scherm

EEN. Modulair ontwerp, het hele scherm is echt " naadloos " .

Vooral wanneer het wordt gebruikt om nieuwsonderwerpen uit te zenden of videoconferenties te houden, worden mensen niet gesegmenteerd op basis van stiksels. Tegelijkertijd, wanneer WORD, EXCEL en PPT vaak worden afgespeeld in de vergaderruimte-omgeving van het LED-scherm, zullen ze niet worden verward door de splitsingslijn en de formulierscheidingsteken, waardoor misverstanden en verkeerde inschattingen van de inhoud worden veroorzaakt.

B. De kleur en helderheid van het hele LED-scherm met smalle pixelafstand en kleine pitch heeft   hoge consistentie en uniformiteit en kan punt voor punt worden gecorrigeerd.

Het vermijdt volledig de algemene verschijnselen van projectiefusie, LCD / PDP flatpanel-splitsing, DLP-splitsing, zoals donkere hoek, donkere rand, patching, enz. Na een bepaalde tijdsperiode. Speciaal voor de " visueel " analysekaarten, grafieken en andere " pure achtergrond " inhoud in conferentiedisplay, heeft het kleine HD LED-display-schema onvergelijkbare voordelen.

C.   De intelligente aanpassing van 0 tot 1200 cd / wordt ondersteund voor de volledige helderheid van het LED-videowandscherm met kleine pixelafstand met kleine tussenruimte, die volledig is aangepast aan verschillende weergaveomgevingen binnenshuis.

Fijne smalle pitch maar korte kijkafstand

Kenmerken van LED-lampen met kleine pixels

(1) 4-PIN RGB-pakket, chipuitlijning;

(2) Gebruik van zwart ingekapseld substraat om het kleurcontrast te verbeteren;

(3) Het product is licht in gewicht en het gewicht van een enkele LED is minder dan 1,0 mg.

(4) Volledig zwart RGB-pakket kan worden gerealiseerd met 25% optisch verlies.

(5) Klein formaat 0,5 * 0,5 mm RGB-pakket kan worden gerealiseerd.

(6) Het oppervlak van het product is met mist behandeld en het scherm gloeit zachter.

(7) Kleinere high-definition videowallweergave.

Waarom kiezen voor Silu-technologie?

Silu-technologie en zijn team   hebben meer dan 10 jaar betrokkenheid op het gebied van het LED-product   en visualisatie-oplossing   industrie, richten we ons altijd op het nieuwste geavanceerde ontwerponderzoek   en fabricagetechnologie om product te verbeteren   kwaliteit, zeer efficiënte service en technische ondersteuning. Alles wat we doen of zullen doen, is   verhogen efficiëntie voor onze partners en klanten om de economische voordelen in   te maximaliseren fondsgebruik.

Snelle link naar Kleine pixel pitch LED video wall scherm   en startpagina

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-22:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-23243136
Telefoon :
86-1371-7004700(Verwerkingstijd)
E - :
saga@atsilu.com
Factory Adres :
4f, gebouw 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, China
contact us